Rôzne

PODAKOVANIE.

jarbra - bez fotkyjarbra, 23. septembra 2014

Chcem sa Vam vsetkym PODAKOVAT za gratulacie k mojmu jubileu, za krasne a mile slova, prekvapili ste ma. DAKUJEM VELMI PEKNE.

@zareaguj


Diskusia k téme

radost
i ja sa k vinšovníkom pripájam kytičkou slov:
želám zdravie..šťastie..lásku..radosť..pokoja v duši každý deň dosť..úsmev na tvári..nech sa každý deň dľa predstáv vydarí..:-)
1x jarbra
finczi
Aj ja sa pripájam s prianím Božieho požehnania na každý životný krok, nech ste zdravá, šťastná a spokojná!
1x jarbra
tinca
samozrejme,že ani ja nechcem chýbať medzi gratulantami,takže moja "všetko najhoršie nech ťa obchádza":)
izabella929
Všetko najlepšie k narodeninám.-) Veľa zdravia, šťastia, lásky a rodinnej pohody...nech sa Ti splnia tie najtajnejšie sny.-)
pusta
@jarbra , zo srdca ti prajem, nech ti slúži pevné zdravie, svieti na cestu láska a tvoj optimizmus, nech sa ti darí vo všetkom i vo varení :-)
spetkasoli
mila@jarbra , prajem Ti vsetko najlepsie k milym narodeninam, hlavne zdravie, stastie, Bozie pozehnanie, dlhe roky plne lasky a dobrej pohody. Pripijam na zdravie a tesim sa na dalsie Tvoje napady:)M
jarbra
@kukulienka71 ,@radost ,@finezi ,@evusik ,@tinica ,@izabella929 ,@pusta ,@spetkasoli , Srdecna vdaka za krasne a mile slova, kazdy komentar som si precitala a neubranila som sa slzam dojatia, velmi ste ma prekvapili, potesili a som nesmierne rada, ze mozem aspon takto na tejto strane byt s Vami. Dakujem Vam vsetkym za vynikajuce recepty, mile slova, rady. Prajem si iba jedno, aby sme boli, ako ,, jedna rodina ,, kde su iba dobry a mili ludia a vtedy sa nam tu na VARECHE, bude len a len dobre varit. Majme k sebe respekt a budme k sebe mili. Aj ja Vam vsetkym prajem hlavne vela zdravi, vela uspechov a nech sa Vam dari v sukromnom zivote. Krasny pozdrav Vam vsetkym zasielam z Holandska.