Rôzne

Pochvala

kaca77 - bez fotkykaca77, 19. marca 2011

Musim pochvalit Vasu vynovenu stranku Varechy hlavne co sa tyka moznosti vytvorenie si kucharskej knihy a moznosti jej roztriedenia. Velmi rada vyuzivam recepty z Vasej stranky a su mi napomocne pri mojej nedavno diagnositkovanej celiakii. Dakujem za skvele napady a recepty.

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
Ďakujeme, my vo Vareche sme radi, že sa vám naše vylepšenia páčia, motivuje nás to vylepšovať ďalšie veci... :) Ďakujeme za pochvalu.
evas13
Neviem či som to prehliadla, ale nikde so nečítala pochvalu redakcii za doplnenie informácii o tvorcovi receptu. Je tam vek a miesto bydliska, čo sme predtým vždy hladali, aby sme vedeli kto pridal ten recept, aj keď nick tam bol. Ďakujem @redakcia a hlavne @tomas , ktorý má technickú časť na starosti. :)
Vitaj @kaca77 a teš sa z receptov, tak ako ja.
janger
Ano, vynovena stranka je ozaj fajn! Paci sa mi ta nova kolonka vpravo od receptu (profil varechaca, podobne recepty...), samozrejme nasa nova kucharska kniha je vyborna, dobre a jednoducho sa s nou pracuje! (aj ked by som v nej este prijala miesto na vlastne poznamky, ale to sa snad tiez casom objavi). A tiez stala aktualizacia pridanych komentarov (aj ked to nestihnem vsetko citat...). Clovek takto objavi kolkokrat uz 'zabudnuty' recept, diskusiu... Dakujem vam, @redakcia. A... @kaca77 , vitaj.
babidka
aj mne sa vsetky novinky na Vareche sa mi velmi pacia a velmi ocenujem /okrem novej KK/ aj tu novu kolonku ktora je venovana autorovi receptu . nie je to take anonymne a skor si pripomeniem kto to je :-)No a ty Rony - nebud prilis skromny , hned na zaciatku si ukazal , ze srdce kuchara mas uz davno a sikovne ruky tiez :-))))
enge149
aj ja chválim,všetko treba vynovovať a vylepšovať...
kuchticka
Nasa ci vasa? - Varecha je stale lepsia a prehladnejsia a preto za tuto dobru sluzbu pre nas dakujem Celemu timu varechy a najma Tomasovi. (:-) ) )