Idem robiť tvarohovo-smotanovú plnku, do ktorej ide želé. Recept znie, že sa má nechať želatína sáčková napučať v 200ml mlieku, a potom naliať do tvarohu. Lenže na návode želatíny (Dr.Oetker-ovocné želé) je napísané, že sa ma vysipať do 500ml vriacej vody, a potom miešať, ale už nevariť. So želatínou som ešte nikdy nerobila, nemám s ňou žiadné skúsenosti a vobec neviem ako na to. Stačilo by keby ju necháp v mlieku napučať cca.10min., a potom ju nalejem do tvarohu? Alebo ju mám aj uvariť, keď napuči? Mám dobrú želatínu na takúto plnku? Ďakujem
@zareaguj
varecha.pravda.sk/recepty/sup-sup-buchta-fotorecept/8699-...
varecha.pravda.sk/recepty/jogurtova-torta-fotorecept/8670...