Rôzne

Plnka do kurata

monika29875 - fotkamonika29875, 14. júna 2012

Chcela by som spraviť plnku k pecenenu kuriatku, ale zohnala som len
hovadziu pecienku- môžem použiť aj tu???
Ci radšej tu pecienku vyprazit :)))

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Na pečienke ani tak nezáleží, len jej nedaj veľa, potom tá chuť už nebude taká dobrá, dokonca, ak nie je pečienka dá sa improvizovať - vmiešať do rožkov malú konzervu pečeňovej paštéky.
danielas
My dáme prednosť nadrobno pokrájanej oravskej slaninke,ktorú trošku popražím. Vyskúšaj
rea1
pecienku mozes pouzit akukolvek ale evanaaa ma pravdu v tom, ze jej netreba vela. ine som chcela. robis plnku KU kuratu, teda nie kura S plnkou. ja tomu rozumiem tak, ze chces spravit plnku zvlast, nie ju napchat do kurata. ak sa ti chce trochu hrat, daj tu plnku piect do vymasteneho a dobre prezlami vysypaneho srncieho chrbta. velmi dobre to potom vyzera, ked su pri kurati na tanieri pekne narezane jednotlive platky. :-)
lusinkab
@monika29875 ahoj zila som v UK 6 rokov a najst niektore suroviny mi dalo riadne zabrat. Ked potrebujes kuraciu pecienku v supermarketoch ju nekupis. Najdi v okoli nejakeho Local butcher, co je vlastne ako u nas masiaren maju tam stale mrazenu v takych malych plastovych teglikoch za uplne smiesne ceny. Takisto ked som potrebovala kosti na hovadzi vyvar tak som skocila len tam, normalne ti ich daju zadarmo kedze u nich to je odpad. Takisto kamaratka robila huspeninu a isla kupit nozky z prasata tak jej ich dali a pekne je povedali, ze psik sa dobre napapa kedze oni to nejedia :-)
marianne69
pecienku sa mi podarilo kupit v UK vo farmfoode,ale niekedy cuduj sa svete aj v ASDA.
katarinah
Ja ju kupujem v Morrisons, vzdy cerstva za celkom dobru cenu, 400gramov za 98 penci. Maju ju aj mrazenu ale ta nie je az taka dobra.
marulka
Určite si si už na kurčati pochutila, ale ja až nemám pečienku tak na cibuľke podusím šampióny alebo hríby v plnke sú fantastické.