Ahojte všetci,
vyskúšala som už množstvo receptov na pizzu a chcem sa
poďakovať všetkým od ktorých som čerpala, ALE teraz nám
zachutila pizza na hrubom, nadýchanom ceste a neviem sa k takej
dopracovať.
Ak máte niekto skúsenosť, prosím vložte taký recept.
Vyskúšala som už viacej receptov na nadýchané cesto aj v piecke
na chlieb som miesila, aj ručne som zarábala, ale stále to bola taká
typická "babkovská" ponáška na pizzu, nie to chrumkavé a
nadýchané cesto, ktoré som jedla v pizzérií HUT. Ak niekto vlastníte
takýto recept, prosím podeľte sa. Ďakujem
navyše - oni - ak ste si všimli, majú to cesto zospodu také mastné, a preto je chrumkavejšie - akoby ho mali na mastnom podklade, neviem...
babav@ super, vďaka
Jozka2 - dík, skúsim, asi naozaj olej pomôže
musi cesto lezat min. 24 hodin v ladnicke
2/ tenke bude chrumkave
3/ viac oleja chrumkavejsie
4/truba musi bit 200C alebo viac