Aký je rozdiel medzi perkeltom a
paprikášom? Práve čítam: do
oboch môže ísť smotana, rajčiny i
paprika. Ja som videla rozdiel v
pridaní smotany. Nevadí, spravím
obyčajné "kura na smotane", to
nám bude stále chutiť 😋😋😋
Aký je rozdiel medzi perkeltom a
paprikášom? Práve čítam: do
oboch môže ísť smotana, rajčiny i
paprika. Ja som videla rozdiel v
pridaní smotany. Nevadí, spravím
obyčajné "kura na smotane", to
nám bude stále chutiť 😋😋😋
Vďaka, aj ja si tak pamätám. Netreba asi čítať internet, sú tam rôzne názory, iste aj nesprávne... Rada by som si prečítala názor nejakého skúseného slovenského šéfkuchára, ktorý má už v kuchárskom umení niečo za sebou. Alebo pedagóga, ktorý tieto dve chutné jedlá musí správne vysvetliť svojim žiakom - budúcim kuchárom. 🙂
Určite máš pravdu, netreba to asi rozoberať. Perkelt i paprikáš sú výborné jedlá. Dnes som spravila úplne najjednoduchšie kura na smotane s haluškami. Odfotím do Varechy.
Vďaka.🙂
Vďaka. Takže je to vlastne o príprave jedla smažením.🙂
Výborný článok. Ďakujem pekne.🙂