Obchody a ceny

Pekáren na chlieb

boruska - fotkaboruska, 29. augusta 2012

aku znacku pekarne na chlieb odporucate a kde sa da kupit, prip.
cena. Vdaka

@zareaguj


Diskusia k téme

lacquer
Teraz je v akcii v Lidli, citala som, ze si ju zeny pochvaluju. Cena je 49,90, na stranke lidl.sk je k nej aj video.
martamm
ja mam Concept, asi tri roky a som maximalne spokojna. Podla mna netreba kupovat najdrahsie znacky, rovnaku sluzbu spravia aj lacnejsie, ale odporucam dvojhakovu, upecie vacsi chlebik. Dcera ma jednohakovu a je to len taka kocka, zalezi, pre kolko osob budes chlebik piect.
alessino
ja mam obyčajnu tesco. cca 30€ som dal(20€ zlava kvôli pokrkvanému obalu). dva roky funguje bez problémov. skôr pozeraj na objem/gramáž alebo čo všetko sa dá v nej urobiť.
marlenka88
Presne tak, ja mám tiež z tesca a poslúcha ma už 4 roky. Ak mi doslúži, tak jediné, na čo budem pozerať, bude veľkosť nádoby, určite si kúpim dvojhákovú. Asi by som uvažovala nad tou z Lidla.
marcy
odporúčam dvojhákovú,lebo ju mám a chlebíky môžem piecť 3 veľkostí.....také mini s jedným hákom sa mne neoplatí :o)
turistka
-pre viacčlennú domácnosť s jedným hákom, pre viacčlennú s dvomia hákmi, domáca pekáreň je dobrá vec, som s ňou spokojná-
janara
DP z Lidla je veľmi dobrá, za rozumnú cenu, a určite sa oplatí aj pre 2 osoby, mám s nou len tie dobré skúsenosti...
afataga
ja mam Alaska z Metra s jednym hakom, stala tusim 40 eur, pouzivam ju len na vymiesenie kysnuteho cesta, lebo manzelovi chlieb v nej upeceny nechuti :-)
stefanm
... doporučujem nekupovať žiadnu . Stačí byť celý rok poslušný a pred vianocami napísať list Ježiškovi . Ja som tak urobil pred tromi rokmi , priniesol mi "Eta Siesta" - jednoduchú pekárničku ktorá sa ľahko ovláda a , na prekvapenie , dá sa pochopiť aj návod na obsluhu (!!) a som s ňou veľmi spokojný . A robím v nej rôzne chleby , cesto na knedlíky , na vianočky a dokonca som robil aj výbornú sekanu !!!
 varecha.pravda.sk/recepty/sekana-z-domacej-pekarne/6579-r...
ajuschka
ja mam electroluxku nejaku, bola pred 2 rokmi v akcii v kauflande. na pecenie chleba ju tiez nepouzivam, lebo mi z nej chlebik akosi nechuti... nema to tu korku a tak. ale vyuzivam na miesenie a kysnutie cesta na knedle, vianocky a podobne, + v nej robim zavaraniny :) lekvare v nej idu super, i ked sa vojde pomerne mala davka. tkato mozem jeden druh robit v pekarnicke kde na to netreba dohliadat iba naplnit do flias, a na sporaku dalsi, alebo kompoty a tak.
medulienka122
Ja mám Tefal s 1 hákom a som s ním spokojná, tiež ju využívam na kadečo, dokonca som už v nej varila i džem , ako hovorí ajuschka, aj sekanú, tak ako píše stefanm
elian44
Tiež sa pripájam k chvále pekárne z Lidla, mám ju cez 2 roky a šľape ako hodinky. Možno je lepšia 2 háková, má krajší tvar chleba, ale to len vec vkusu:)
viedra
no ja som dostala DP ako darček a neako sa s nou nekamaratim tak neviem odporučit značku asi potrebujem nakopnut ma aby som konečne začala robit s DP dajte recepty prosiim
elbarca
ja mam 4 roky moulinex pre nas s manzelom a staci, skor na vianocky a peciem tam aj maso a obcas chlieb, inak funguje, nemyslim, ze najlacnejsie je najlepsie, to pravidlo neberiem, priatelka ma za 100 euro a pecie kuzelne s dvomi hakmi, ja sa jej nevyrovnam...
elbarca
prikladam, este, ze recepty mame rovnake... aj suroviny ..