Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 21 najnovší komentár dnes 09:59
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Katka4: Hľadám recept na dánsku tradične vianočnú pochúťku 3 najnovší komentár 2. októbra 2024
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 21 najnovší komentár dnes 09:59
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Pumbaa: D-manosa na močové cesty? 21 najnovší komentár 29. októbra 2024
- Slnecnica1: Suché oči 16 najnovší komentár 21. októbra 2024
- Dm: Parná rúra 6 najnovší komentár 16. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 152 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 21 najnovší komentár dnes 09:59
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Priveľa námrazy v mrazničke? Pomôžte si od nej týmto malým trikom VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Zapekané rezne so šampiňónmi a s cibuľou VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Drahá surovina: 12 zákuskov bez masla. Do týchto krémov ho nepotrebujete ani gram
- Rýchlovky aj klasiky: Čo variť tento týždeň cez pracovné dni aj predĺžený dušičkový víkend
- Chutí celej rodine: Keď neviete, čo navariť, kura na paprike to istí. 9 receptov na obľúbenú klasiku
- Jednohubky aj obložené chlebíčky v pohári: 12 tipov, čím pohostiť rodinnú návštevu
- S pomocníkmi v zálohe: 9x jablková štrúdľa rýchlo a jednoducho. Takto ju zvrtnete aj v strede týždňa
- Strašidelné Pečie celé Slovensko: Budú sa piecť aj rakvičky. Máme recept aj dobré rady známeho cukrára z českej verzie sladkej šou
- Niečo aj pre padavky: Máte jablká nevhodné na skladovanie? Toto je 10 tipov, ako z nich mať úžitok
Asi vyskúšam podla teba. Ostatným vďaka za rady.
Ja som dostala radu od gazdu, ten jatenicky pred položenom na pekáč pováľa v hladkej múke,otrasie prebytok a neprasknu:-) vyskúšala som,zadarilo sa opakovane,povrch bol chrumkavý,teplota 160st.C .
Ma to niečo do seba. A plech keď naň kladieš je suchý? Skúsim to vďaka za radu.
Áno suchý plech,aj dnes som piekla a nepraskli, verím,že aj Tebe sa podarí, komu som doteraz radu gazdu posunula boli spokojní:-)pekný večer.
A mne to je uplne jedno nech prasknu, pridam este klobasu pod to dam predvarene zemiaky cibulu cesnak, poukladam na to kusky slaniny a je super eintopf, vsetko naraz hotove.
Nikdy jaternice nepečiem v rúre...............ty nepecies v rure skoro nic okrem dezertov.
tak to vôbec nevadí
poteší sa mačka Mica
aj milí susedia mladí.
skoda,ze nelubis,ja nemusim radsej klobasku
Presne tak, treba ich pomaly piecť na 150°C.
... srdečne buď pozdravený Lacko @Mesiar50 , kamarát milý a vždy mladý. Rád, konečne po dlhých mesiacoch, čítam niečo od Teba! Prezraď, ak môžeš, kde si sa tak dlho túlal!? Maj vždy len krásne, pohodové a úspešné dni v žičlivom šťastí, pevnom zdraví a úprimnej láske!
Mne sa velmi osvedcilo pecenie jaternic bez masti popicham dam na plech alebo do toastera/taky kde sa da jedlo aj ohrievat ako malicka rura/ teplota najviac na 160 st a pomaly peciem.Kym pripravim kapust. salat a uvaria sa zemiaky jaternice krasne prepecene do chrumkava.Ked sa opecie spodna strana pretocim ich