Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 71 najnovší komentár včera 16:02
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 6 najnovší komentár 18. februára 2024
- Kristinaseda: Ako schudnúť, keď mi tak chutí jesť? 3 najnovší komentár 17. februára 2024
- Patricia317: Recept na bôčikovú paštétu 1 najnovší komentár 12. februára 2024
- Malina: Panvica 5 najnovší komentár 5. marca 2024
- Fialka49: Vaječný likér ako liek 12 najnovší komentár včera 20:04
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 71 najnovší komentár včera 16:02
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 201 najnovší komentár 16. marca 2024
- Haji: Co dnes vaříte? (17) 287 najnovší komentár 8. marca 2024
- Ronduska: Tassimo Bosch kavovar 13 najnovší komentár 8. marca 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 53 najnovší komentár včera 16:02
- Malina: Panvica 1 najnovší komentár 5. marca 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 238 najnovší komentár 8. januára 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Lístkové košíčky so šunkou, syrom a s vajíčkom +video
- Trhací chlebík s medvedím cesnakom a parmezánom +fotopostup
- Pečená mrkva s bryndzovým dipom
- Ázijské karfiolové špízy
- Linecké koláčiky s citrónovou plnkou lemon curd +fotopostup
- Moje obyčajné rožky +fotopostup
- Calzone - výborná uzavretá pizza +video
- Super finta, ako jednoducho vyvaľkať cesto na štvorec či obdĺžnik VIDEO
- Francúzske zemiaky s klobáskou a so špekáčikmi VIDEO
- Rýchle croissanty z lístkového cesta VIDEO
- Banánové osie hniezda so škoricou a s čokoládou VIDEO
- Kuracie prsia v medovo-horčicovej omáčke VIDEO
- Višňové rezy so šľahačkou a s čokoládou VIDEO
- Lístkové košíčky so šunkou, syrom a s vajíčkom VIDEO
- Vyladená dvojica: Domáce banány v čokoláde a ďalších 8 dezertov pre všetkých, ktorí ich ľúbia
- Vajíčka natvrdo: Zelený prstenec okolo žĺtka - chybička krásy alebo zdravotné riziko?
- Sladké tajomstvo: Schovajte mrkvu do koláča. 9 receptov, v ktorých ju budú všetci milovať
- Legendárne halušky: S vajíčkom aj bez, so surovou aj dusenou kyslou kapustou. Takto sa varia strapačky v slovenských rodinách
- Mleté mäso: 10x čevapčiči, ktoré máme najradšej s horčicou a cibuľou
- Skúste to ako oni: Toľko prešľapov pri varení cestovín? Toto Taliani pri ich príprave nikdy nerobia
- Ak máte pochybnosti: Môže sa jesť červená repa aj surová?
Asi vyskúšam podla teba. Ostatným vďaka za rady.
Ja som dostala radu od gazdu, ten jatenicky pred položenom na pekáč pováľa v hladkej múke,otrasie prebytok a neprasknu:-) vyskúšala som,zadarilo sa opakovane,povrch bol chrumkavý,teplota 160st.C .
Ma to niečo do seba. A plech keď naň kladieš je suchý? Skúsim to vďaka za radu.
Áno suchý plech,aj dnes som piekla a nepraskli, verím,že aj Tebe sa podarí, komu som doteraz radu gazdu posunula boli spokojní:-)pekný večer.
A mne to je uplne jedno nech prasknu, pridam este klobasu pod to dam predvarene zemiaky cibulu cesnak, poukladam na to kusky slaniny a je super eintopf, vsetko naraz hotove.
Nikdy jaternice nepečiem v rúre...............ty nepecies v rure skoro nic okrem dezertov.
tak to vôbec nevadí
poteší sa mačka Mica
aj milí susedia mladí.
skoda,ze nelubis,ja nemusim radsej klobasku
Presne tak, treba ich pomaly piecť na 150°C.
... srdečne buď pozdravený Lacko @Mesiar50 , kamarát milý a vždy mladý. Rád, konečne po dlhých mesiacoch, čítam niečo od Teba! Prezraď, ak môžeš, kde si sa tak dlho túlal!? Maj vždy len krásne, pohodové a úspešné dni v žičlivom šťastí, pevnom zdraví a úprimnej láske!
Mne sa velmi osvedcilo pecenie jaternic bez masti popicham dam na plech alebo do toastera/taky kde sa da jedlo aj ohrievat ako malicka rura/ teplota najviac na 160 st a pomaly peciem.Kym pripravim kapust. salat a uvaria sa zemiaky jaternice krasne prepecene do chrumkava.Ked sa opecie spodna strana pretocim ich