Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 318 najnovší komentár včera 18:23
- Alena45: Fazuľka so škoricou 3 najnovší komentár 27. júna 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Jún 2024 61 najnovší komentár 5. júla 2024
- Petitdejeuner: Cesto na zdobenie chleba 0 zatiaľ bez komentárov
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 165 najnovší komentár 1. júna 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 318 najnovší komentár včera 18:23
- Tabak: Pečeń 14 najnovší komentár 25. júla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Jún 2024 61 najnovší komentár 5. júla 2024
- Alena45: Fazuľka so škoricou 3 najnovší komentár 27. júna 2024
- Kecupicek: Milurit 28 najnovší komentár 26. júna 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 132 najnovší komentár včera 18:23
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 3 najnovší komentár 22. júna 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Bez rúry: 10 receptov na nepečené ovocné torty. Od úplne jednoduchých až po luxusné
-
Sezóna je tu: 9x zavárané uhorky. Recepty aj na čisto prírodné bez nakladača, bez varenia nálevu a dokonca aj bez sterilizácie
-
Nešmarte ho hneď do koša: 6 dôvodov, prečo nevyhadzovať obal z masla. Pozrite sa, ako vám ešte pomôže v kuchyni
-
Trocha naopak: 10x obrátené koláče s ovocím. Marhuľový, hruškový, jablkový či slivkový, každý má niečo do seba
-
Pečenie na víkend: Strúhaný, cheesecake, roláda aj rezy ako obláčik. 10 božských koláčov a zákuskov s malinami
-
Vyprážané aj z rúry: 11 receptov na tie najlepšie cuketové placky. Klasické ako od babičky, aj novátorské podľa slávnej Nigelly
-
Obľúbená klasika: 9 receptov na svieže a šťavnaté sunquickové rezy. Toto je niečo pre milovníkov retro zákuskov
Asi vyskúšam podla teba. Ostatným vďaka za rady.
Ja som dostala radu od gazdu, ten jatenicky pred položenom na pekáč pováľa v hladkej múke,otrasie prebytok a neprasknu:-) vyskúšala som,zadarilo sa opakovane,povrch bol chrumkavý,teplota 160st.C .
Ma to niečo do seba. A plech keď naň kladieš je suchý? Skúsim to vďaka za radu.
Áno suchý plech,aj dnes som piekla a nepraskli, verím,že aj Tebe sa podarí, komu som doteraz radu gazdu posunula boli spokojní:-)pekný večer.
A mne to je uplne jedno nech prasknu, pridam este klobasu pod to dam predvarene zemiaky cibulu cesnak, poukladam na to kusky slaniny a je super eintopf, vsetko naraz hotove.
Nikdy jaternice nepečiem v rúre...............ty nepecies v rure skoro nic okrem dezertov.
tak to vôbec nevadí
poteší sa mačka Mica
aj milí susedia mladí.
skoda,ze nelubis,ja nemusim radsej klobasku
Presne tak, treba ich pomaly piecť na 150°C.
... srdečne buď pozdravený Lacko @Mesiar50 , kamarát milý a vždy mladý. Rád, konečne po dlhých mesiacoch, čítam niečo od Teba! Prezraď, ak môžeš, kde si sa tak dlho túlal!? Maj vždy len krásne, pohodové a úspešné dni v žičlivom šťastí, pevnom zdraví a úprimnej láske!
Mne sa velmi osvedcilo pecenie jaternic bez masti popicham dam na plech alebo do toastera/taky kde sa da jedlo aj ohrievat ako malicka rura/ teplota najviac na 160 st a pomaly peciem.Kym pripravim kapust. salat a uvaria sa zemiaky jaternice krasne prepecene do chrumkava.Ked sa opecie spodna strana pretocim ich