Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 416 najnovší komentár dnes 00:11
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 416 najnovší komentár dnes 00:11
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 13 najnovší komentár 8. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 416 najnovší komentár dnes 00:11
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 96 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Daniela15: Prívarok - rednutie 6 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 2 najnovší komentár 8. decembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Štedrák z lineckého cesta, bohatý vianočný koláč plný chutí VIDEO -
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché triky, efektný výsledok. Takto zdobiť koláčiky ste ešte určite neskúšali! VIDEO -
Trojfarebné šuhajdy plné čokolády a orechov VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO
-
Orechové Vianoce: 14 receptov na sviatočné drobné pečivo z vlašských orechov -
Sladké topky: 15 najlepších novembrových receptov. Tu hľadajte inšpiráciu na vianočné pečenie -
Pre celú rodinu: Lenivá kapusta, pečený bôčik aj perkelt. 14 tipov, čo variť tento týždeň -
Vidlička, tĺčik aj dečka po babke: Tieto recepty vám ukážu, ako vyparádiť drobné pečivo rýchlo a jednoducho -
12x pudingový koláč: Upečte si kysnutý závin, prešívanú deku alebo rezy macocha -
TOP rebríček: 15 najlepších novembrových videí, to je predzvesť Vianoc aj recepty na všedné dni -
Nielen pre celiatikov: 11 receptov na vianočné dobroty bez múky
Asi vyskúšam podla teba. Ostatným vďaka za rady.
Ja som dostala radu od gazdu, ten jatenicky pred položenom na pekáč pováľa v hladkej múke,otrasie prebytok a neprasknu:-) vyskúšala som,zadarilo sa opakovane,povrch bol chrumkavý,teplota 160st.C .
Ma to niečo do seba. A plech keď naň kladieš je suchý? Skúsim to vďaka za radu.
Áno suchý plech,aj dnes som piekla a nepraskli, verím,že aj Tebe sa podarí, komu som doteraz radu gazdu posunula boli spokojní:-)pekný večer.
A mne to je uplne jedno nech prasknu, pridam este klobasu pod to dam predvarene zemiaky cibulu cesnak, poukladam na to kusky slaniny a je super eintopf, vsetko naraz hotove.
Nikdy jaternice nepečiem v rúre...............ty nepecies v rure skoro nic okrem dezertov.
tak to vôbec nevadí
poteší sa mačka Mica
aj milí susedia mladí.
skoda,ze nelubis,ja nemusim radsej klobasku
Presne tak, treba ich pomaly piecť na 150°C.
... srdečne buď pozdravený Lacko @Mesiar50 , kamarát milý a vždy mladý. Rád, konečne po dlhých mesiacoch, čítam niečo od Teba! Prezraď, ak môžeš, kde si sa tak dlho túlal!? Maj vždy len krásne, pohodové a úspešné dni v žičlivom šťastí, pevnom zdraví a úprimnej láske!
Mne sa velmi osvedcilo pecenie jaternic bez masti popicham dam na plech alebo do toastera/taky kde sa da jedlo aj ohrievat ako malicka rura/ teplota najviac na 160 st a pomaly peciem.Kym pripravim kapust. salat a uvaria sa zemiaky jaternice krasne prepecene do chrumkava.Ked sa opecie spodna strana pretocim ich