Nahodne som objavila relaciu v novinach Sme.sk
"V párancoch je sila. Chcete sa ich naučiť?"
tv.sme.sk/v/24737/v-parancoch-je-sila-chcete-sa-i...
Naivne som si myslela, ze ide o chybu, lebo poznam iba páračky-
a tie mali do cinenia s páranim peria do vybavy. Inac poznam nieco podobne pod menom "šklbance" co je velmi podobne avšak su to len male kusky.
Pre mna su taketo jedla velmi zaujimave, pretoze mam rada jedla z nasej minulosti a mozno, ze to zaujme aj niekoho z Vas?
Dnes som nasla na web aj video zo zrejme popoularnej relacie a pridavam link:
www.barrandov.tv/74794-recept-na-bohatstvi-1-10-2012...
Nie nadarmo sa hovori ze v jednoduchosti je sila krasy a tak taketo jednoduche recepty starodavnych cias prezivaju aj moderne veky. Dufam, ze aj mlada generacia kucharov v domacnosti sa bude vracat k tomu co je dobre.
Som rada, ze porota to ocenila a pani Anicka vyhrala.
a mne veru chyba vela mesiacov, aby som dobehla premeskane zaujimavosti.
som rada, ze potesilo, ja to idem tiez skusat, ako sa mi podaria ci uz na sladko, slano, alebo najdem svoj topping...
chcem kalusky s tvarozkom/zemiakove halusky/zje porciu ako skutocny drevorubac a nikdy ich nema dost,alebo baba urob pihory/pirohy/.