Rôzne

P r e č o ???

stefanm - fotkastefanm, 27. októbra 2012

Pracujem na pridaní receptu.Od obeda , od dvanástej pracujem na pridaní receptu . Chcem potešiť ľudí svojím receptom . Zvolil som dokonca dvojjazyčnú verziu !!!Trápim sa s prekladom z jazyka ktorému vôbec nerozumiem . Pridávam osemnásť foto a popisujem postup a keď to chcem pridať tak mi to zmizne . !!! P r e č o ???

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@stefanm , tak to si už viem predstaviť, ako ti je. Mňa by prinajlepšom asi šľak trafil, s prepáčením. Mne sa párkrát stalo len keď som písala siahodlhý komentár a zmizol mi, neviem prečo, a nie raz a prešla ma chuť písať ho znova. Ale babrať sa s niečím niekoľko hodín, dávať si záležať na tom a zrazu je behom okamihu celá námaha fuč, tak to ozaj neviem, ako by som ja reagovala, preto ťa veľmi ľutujem, len dúfam, že sa nájde niekto ( kto to vysvetlí) a vysvetlí sa to. Lebo je treba nájsť príčinu, aby sa to viac neopakovalo a neodrádzalo ľudí od pridávania fotoreceptov a iného sem na Varechu. A tiež sa pýtam ako ty - PREČO?
stefanm
@evanaaa presne si pochopila o čo tu a teraz mi ide !!!Nájsť príčinu a nabudúce sa chyby vyvarovať . Možno je to tým , že pridávam až osemnásť foto a popisov . Ktovie ? Ale keby som to vedel tak si to upravím . ... Neverila by si ako som sa pri pridávaní príspevku krotil .
afataga
obdivujem tvoju trpezlivost, ja by som sa na to uz asi vykaslala, ale preco, to je skor otazka na admina
marika9
nestláčaš niekde, kde si to program nevyžaduje, enter?Mne sa toto stáva najčastejšie. Napr na konci odstavca,kedy by si chcel vynechať riadok, ale tento program to nepripúšťa a pod.
evusik
ja keď pridávam recept tak si najprv popridávam fotky a recept uložím ako skrytý... potom ho znovu otvorím a pridám text, tak mám istotu, že keby čosi tak aspoň tie fotky tam mám.... samozrejme v priebehu nahrávania si takto recept môžeš uložiť viac krát a až na koniec odklepneš zverejniť.... no moja rada asi prišla po funuse, ale možno na budúce :-)
ináč neviem čím to je, ale mne už dosť dlho recept automaticky ukladá ako čakajúci na zverejnenie, prvý krát som nato prišla keď mi padol internet zrovna vtedy keď som pridávala recept... dobre som si zanadávala, ale keď som ho znova nakopla recept tak bol ako čakajúci na zverejnenie, tak neviem ako to vlastne funguje, ale to je už otázka na admina :-)
sovka62
Tak len ddúdfam, že ho objavíš sám (ako @evusik ), alebo ho niekde vyhrabe admin, lebo to je naozaj na šľaktrafenie!
cistinka
Nemáš v názve niečo zvláštne? Vtedy sa to tiež stáva....napr.: stefanády.com :-))))
2010
Mne sa nikdy nedalo pridat priamo ani sa neda , asi su kable zapchate na taku dialku.Ked pisem otvorim si word a kopirujem ako pisem paragrafy na pocitac , a save ako pridavam fotky na etapy ako skryte.Presne to iste robia aj komentare napisem a dam si copy , vela krat je to symbol ako napr. uvodzovky co vymazu vsetko.Zda sa to ako dvojita robota ale kliknut copy a paste robim automaticky trva mozno extra par minut ako prepisovat strateny dlhy recept.
hubata
Ja som sem dala zážitok a tiež zmizol, napriek tomu, že niekde v útrobách varechy je, lebo si ho pod názvom "Ovládače" vyhľadám. Ale k textu sa nedostanem. Niekedy stačia úvodzovky, smajlík a v tvojom prípade ide možno o prihoreté hranolky ...... hehe.
lusinkab
no mne sa to stalo par krat a minule som uz pisaala aj do varechy,ze preco mi nejde pridat komentar ....tak odpoved bola,ze som tam pouzila apostrof preto to neslo pridat,takze radsej od blba do blba pisat ako by to malo ak taky zmysel. :-)
havino
nestalo sa mi to, ale viem si predstaviť, ako sa človek zapotí, natrápi, ja určite) pri pridávaní dlhšieho receptu, aby nebolo toho veľa popísaného, dôsledne, výstižne, fotky nepopliesť, zrazu klik a nič, by ma porazilo
tomaš odpovie určite a dobre by bolo aj tu v diskusii, nech sa všetci poučíme čomu predchádzať pri pridávaní receptu , na čo si dať pozor
stefanm
Podarilo sa !!! Na tretí pokus . Kombináciu rád od vás priatelia ! A , pravdepodobne hlavná príčina bola čiarka (apostrof) v jednom výraze . Týmto ti ďakujem @lusinkab . To je dôkazom toho , že sa netreba vzdávať svojich zámerov , hľadať chyby a omyly vo svojej práci a nechať si poradiť keď už nie priamo z Tramtárie , tak aspoň z Austrálie !! Ešte raz vám všetkým ďakujem . Pozrite si môj recept na naše , Kanelóny-Sk a verte , že mám pripravený aj môj obľúbený hudobnogastronómicky klip .
evanaaa
Takže nateraz to dopadlo dobre a to som rada aj za teba, predsa len snaha nevyšla nazmar. A píšeš, že ti prišli vhod aj rady odtiaľto, je len dôkazom, že spoločnými silami sa všetko dá, gratulujem.!
tomas
Ano niekedy je problem s apostrofom. Uz o tom vieme, skúsime to nejak vyriešiť.
lusinkab
:-) @stefanm som rada,ze sa ti to podarilo :-) na to sme predsa tu aby sme si pomahali a prist o nejaky z tvojich krasnych receptikov by bola velka skoda :-)