Rôzne

otázočka

verka1 - fotkaverka1, 20. júna 2011

Chýba mi tu jedna službička. Keď reagujem na nejaký recept, alebo na diskusie, prípadne zážitky, tak sa mi nikde neobjavia následné reakcie. Blbé je, že niekedy zabudnem, na čo som reagovala a potom možno sa varecháčik niečo opýta a ja nereagujem. Nie je to preto, že nechcem, ale roza robí svoje. Tak sa chcem opýtať, nedá sa to nejak urobiť, aby som dostávala info aj o reakciach na moje prídavky od varecháčikov. Neviem, či som to dobre napísala, ale vari redaktori pochopia, o čom sníva lokomotíva / Hammelova pesnička/ Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
na tom sa pracuje, vpravo hore ako vidíte Kuchárska kniha, Moje recepty (medzera), Môj profil, tak tam pribudnú nejaké novinky, jedna z vecí tam budú aj Reakcie
orchidea
Dobrý nápad, tiež som nad tým už rozmýšľala že by to mohlo byť.
evanaaa
Toto je fajn služba, lebo ja sa kvôli tým reakciám a otázkam vraciam párkrát a potom, ak nie je odozva, zabudnem.Pri náhodných obhliadkach starých, dávno pridaných receptov zistím, že niekto na mňa reagoval, alebo mi dokonca položil otázku a ja som nereagovala. A potom už bolo neskoro.
zifi
@tomas : je uzasne sledovat, ako sa varecha zdokonaluje...!
verka1
evanaaa, presne o toto mi išlo, lebo nami pridané recepty, alebo diskusie a zážitky, to máme všetko pod kontrolou, len v prípade, keď pridá niečo niekto z nás a my reagujeme, nemáme na to už v budúcnosti dosah. A ja som si všimla, že aj na moje prídavky reagujú ľudia až po čase, takže tam to nie je problém, ale v tých ostatných vyzeráme ako nevychované, ale to je preto že nedržíme všetky príspevky v hlave. Bude to super!
bozulka
Aj ja sa teším lebo často sa vraciam k starším Varechám,som zvedavá či niekto reaguje na môj komentár... Marná sláva - ste extra triedy !!!
Som šťastná že som Varechu našla.
verka1
Arasiidka, jasné, že je, a preto potrebujem barličku v podobe tejto služby. Ale prosím Ťa, nikomu to nevrav. Dík za mlčanlivosť.
aroooo
veľmi to tu chýba, už sa teším 1*1*1*1*1*1*1*********
babinka
budem optimisticky cakat :), aj mne to velmi chyba (moje prispevky v inych diskusiach, chronologicky a staci mi tam vbehnut a vidiet, ci niekto este reagoval.....snivam a cakam