Rôzne

Otázočka pre redakciu

janazjarku - fotkajanazjarku, 21. apríla 2011

Dnes som tu našla taký skvelý mrkvový perket a hneď som ho preposlala vegetarianskemu kolegovi :-) no máme tu jedného, ktorý by mrkvu nezjedol za nič na svete a tak ma napadlo nedalo by sa pridať nejaké malé miestečko na komentár, keď posielam recept mailom ? Určite by som tomu kolegovi dopísala k receptu posielam ti tvoje najobľúbenejšie jedlo :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
@janazjarku a kde by ten komentár bol v tom emaily, alebo v tom recepte (to asi nie... lebo nevieme kto ten recept otvoril)...

inak taký nápad, dá sa to urobiť aj teraz - môžete linku na ten recept z prehliadača skopírovať a vložiť do normálneho emailu a tam dopísať čokoľvek pred poslaním :)


janazjarku
No skopírovať to jasné dá sa, ale nepríde to originál z Varechy :-) ne-va-dí ja si už poradím !
jarca
Ja by som sa tiez pridala. Uz som sa chcela opytat ci by sa nedala pridat k receptu nejaka "poznamka". Ked totiz nieco vyskusam a zmenila som si tam nieco tak si to nezapamatam, ale keby bola taka poznamocka, velmi by mi to pomohlo. neda sa pridat nieco take k receptom? Vopred dakujem za ochotu.
evanaaa
Aj ja som nad tým rozmýšľala, keď som si dala rcp do KK, zišla by sa mi k nemu moja vlastná poznámka dopísať, a iste nei som sama, bolo to tu viackrát spomenuté. Ak som mala rec. v zošite od niekoho, očas som si tam pripísala svoj postreh alebo niečo upravila, atď.