Pokial mate akukolvek otazku ohladom mojho varenia, nehambite sa a opytajte sa ma. Rad Vam odpoviem
@zareagujDiskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 29 najnovší komentár 3. marca 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 3 najnovší komentár 10. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Jogurtové pečivo so syrovou plnkou VIDEO
-
TOP rebríčky: Veľkonočné rezy, veterník na plechu aj kysnuté koláče ako pierko. Pozrite si všetky najlepšie februárové recepty
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Popolcová streda: Dnes sa začína predveľkonočný pôst. 13 tipov, čo variť bez mäsa
-
Svetový fenomén: Ošiaľ menom dubajská čokoláda. Neušla sa vám v obchode? Takto si ju môžete vyrobiť doma
-
Praktické riešenie: 10 receptov, s ktorými pripravíte mäso s prílohou naraz v jednom hrnci
-
Na posledný fašiangový víkend: 11x slané chuťovky v znamení oškvarkov a klobás
-
Prídete si na svoje: 8 receptov na drobné slané pečivo pre všetkých, ktorí zbožňujú olivy
no dufam ze ano, robi mi to radost, coskoro budu dalsie
dakujem, to je moj standard. je to radost.
ano je toho dost, ale ta radost! ten zaujem. To je hadam to naj! ;-) prasky odloz ;-)
ahoj, momentalne ma napadli dve veci, a to klasika, snech alebo bielkova glazura, teda poleva, 1 vajecne bielko ide na 1 salku praskoveho cukru, vymiesat dohladka vydlickou a je to. alemozno mam nieco v knihach, co neviem. pozriem sa.
varecha.pravda.sk/recepty/cokoladove-souffle-fotorecept/1...
ano, alebo sufle. dakujem za tip.
pouzi salky ak mas take foremne...
som zastancom cerstvej suroviny. u nas je vela lokalnych predajcov cerstvej ryby, ktora je dobra. pokial mas takuto informaciu je to dost neprijemne, pretoze uz budes stale na to mysliet ked ho budes kupovat. Ale verim tomu ze napr. tuniak, alebo losos sa u nas daju zohnat cerstve. skus nieco ine. lokal ryby mas priamo doma.
Koli mame som kupila mrazenu tresku 1kg a po odmrazeni vazila neceleho 1/2 kg a bola na blato.Nikdy viac.
a vyskusat nieco mrazene podla mna ani nema vyznam.....
aj pecies? ci len varis? :)
Na vareche som aj ja nova, velmi sa tesim lebo su tu absolutne fantasticke slovenske aj zahranicne recepty a vsetci varechaci sa mi zdaju velmi mili. Teraz uz nebudem musiet volat mamke aby mi nadiktovala a vysvetlovala recepty.
Začínam, ešte som nepiekol cukrové. Nejake dezerty by som rad vediet
stehno alebo z pleca maso daj do hrnca, zalej studenym vyvarom a tri hodinky var na slabom plyne. Po troch hodinach pridaj mrkvu nakrajanu na mesie kusy, zelene listy z poru, tymian, petrzlenovu vnat a bobkovy list. hodinku este povar na slabom plyne.
Potom masko vyber nakrajaj poslol a okoren a podavaj. a vyvar mas hotovy.
to je recept na vyvar
hovadzi.