Pokial mate akukolvek otazku ohladom mojho varenia, nehambite sa a opytajte sa ma. Rad Vam odpoviem
@zareagujDiskusie
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 6 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kvetinka72: Potrebujem pomoc s grilážkami 4 najnovší komentár 5. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 405 najnovší komentár dnes 17:38
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 405 najnovší komentár dnes 17:38
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 6 najnovší komentár 25. decembra 2024
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 13 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 247 najnovší komentár dnes 17:38
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 4 najnovší komentár 25. decembra 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Nepečené datľovo-čokoládové bonbóny VIDEO
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva VIDEO
- Čokoládové kocky s kardamómom a pomarančom VIDEO
- Hľadáte perfektné cesto na vykrajované koláčiky? Skúste toto naše len zo 4 surovín! VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Jednoduchý trik, ako expresne ozdobiť drobné pečivo VIDEO
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky VIDEO
- Toto sú stálice: 10 najlepších klasických koláčov a zákuskov na vianočné sviatky. Sú tu aj tie vaše?
- Linecké koláčiky: Prezradíme vám najlepší recept aj fintu, ako z jedného cesta urobiť 7 druhov vianočného pečiva
- Rokmi overené: 10 receptov na vianočné plnené oriešky, ktoré piekli už naše babky
- Orechové, karamelové aj čokoládové: Najchutnejšie plnené vianočné košíčky pre každý jazýček
- Budú vítané: Syrové, tvarohové, bryndzové aj lacné. 11x slané drobné pečivo na vianočné sviatky
- Cukrárske tajomstvo: Ako zvyknete rozpúšťať čokoládu? Na tento dôležitý fakt určite nezabudnite!
- Šuhajdy, grilážky, guľky: 10 tradičných nepečených vianočných cukroviniek. Toto sú hity každých sviatkov
no dufam ze ano, robi mi to radost, coskoro budu dalsie
dakujem, to je moj standard. je to radost.
ano je toho dost, ale ta radost! ten zaujem. To je hadam to naj! ;-) prasky odloz ;-)
ahoj, momentalne ma napadli dve veci, a to klasika, snech alebo bielkova glazura, teda poleva, 1 vajecne bielko ide na 1 salku praskoveho cukru, vymiesat dohladka vydlickou a je to. alemozno mam nieco v knihach, co neviem. pozriem sa.
varecha.pravda.sk/recepty/cokoladove-souffle-fotorecept/1...
ano, alebo sufle. dakujem za tip.
pouzi salky ak mas take foremne...
som zastancom cerstvej suroviny. u nas je vela lokalnych predajcov cerstvej ryby, ktora je dobra. pokial mas takuto informaciu je to dost neprijemne, pretoze uz budes stale na to mysliet ked ho budes kupovat. Ale verim tomu ze napr. tuniak, alebo losos sa u nas daju zohnat cerstve. skus nieco ine. lokal ryby mas priamo doma.
Koli mame som kupila mrazenu tresku 1kg a po odmrazeni vazila neceleho 1/2 kg a bola na blato.Nikdy viac.
a vyskusat nieco mrazene podla mna ani nema vyznam.....
aj pecies? ci len varis? :)
Na vareche som aj ja nova, velmi sa tesim lebo su tu absolutne fantasticke slovenske aj zahranicne recepty a vsetci varechaci sa mi zdaju velmi mili. Teraz uz nebudem musiet volat mamke aby mi nadiktovala a vysvetlovala recepty.
Začínam, ešte som nepiekol cukrové. Nejake dezerty by som rad vediet
stehno alebo z pleca maso daj do hrnca, zalej studenym vyvarom a tri hodinky var na slabom plyne. Po troch hodinach pridaj mrkvu nakrajanu na mesie kusy, zelene listy z poru, tymian, petrzlenovu vnat a bobkovy list. hodinku este povar na slabom plyne.
Potom masko vyber nakrajaj poslol a okoren a podavaj. a vyvar mas hotovy.
to je recept na vyvar
hovadzi.