Pokial mate akukolvek otazku ohladom mojho varenia, nehambite sa a opytajte sa ma. Rad Vam odpoviem
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 0 zatiaľ bez komentárov
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 701 najnovší komentár dnes 20:22
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 701 najnovší komentár dnes 20:22
- Ancicka: Zelená káva. 26 najnovší komentár 29. mája 2025
- Ivanluky: Zrazená kyslá polievka 22 najnovší komentár 27. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 386 najnovší komentár dnes 20:22
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 1 najnovší komentár 23. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Bublanina s čerstvými jahodami
-
Ovocná torta s čokoládovou a mascarpone plnkou +fotopostup
-
Moravský vrabec s dusenou novou hlávkovou kapustou +fotopostup
-
Vláčny žihľavovo-orechový koláčik s citrónovou polevou +video
-
Mrkvový koláč bez lepku so smotanou a orechmi
-
Jednoduchá brokolicová polievka so syrovými haluškami +fotopostup
-
Minislimáčiky s olivami
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Avokádové krekry VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Orechovo-lekvárový veniec z cesta na pizzu VIDEO
-
Gnocchi z cottage syra VIDEO
-
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
-
Dobré rady: Plné šťavy a takmer bez tuku. Ako pripraviť bravčové karé, aby nebolo tuhé ako podošva
-
Overené recepty: Chutné obedy, jednoduché večere aj niečo sladké. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Na večeru aj k telke: 12 tipov, čo si urobiť, keď máte chuť na niečo malé, ale výdatné
-
Nebude to nuda: 12 receptov na mäsové závitky. A nechýbajú ani obľúbené španielske vtáčiky
-
Sladký poklad: 9 receptov na výborné zákusky s kondenzovaným mliekom
-
Koláč, torta aj ovocné knedličky: Má vaše pečivo to najlepšie za sebou? 12 receptov na sladké dobroty, v ktorých ho môžete zužitkovať
no dufam ze ano, robi mi to radost, coskoro budu dalsie
dakujem, to je moj standard. je to radost.
ano je toho dost, ale ta radost! ten zaujem. To je hadam to naj! ;-) prasky odloz ;-)
ahoj, momentalne ma napadli dve veci, a to klasika, snech alebo bielkova glazura, teda poleva, 1 vajecne bielko ide na 1 salku praskoveho cukru, vymiesat dohladka vydlickou a je to. alemozno mam nieco v knihach, co neviem. pozriem sa.
varecha.pravda.sk/recepty/cokoladove-souffle-fotorecept/1...
ano, alebo sufle. dakujem za tip.
pouzi salky ak mas take foremne...
som zastancom cerstvej suroviny. u nas je vela lokalnych predajcov cerstvej ryby, ktora je dobra. pokial mas takuto informaciu je to dost neprijemne, pretoze uz budes stale na to mysliet ked ho budes kupovat. Ale verim tomu ze napr. tuniak, alebo losos sa u nas daju zohnat cerstve. skus nieco ine. lokal ryby mas priamo doma.
Koli mame som kupila mrazenu tresku 1kg a po odmrazeni vazila neceleho 1/2 kg a bola na blato.Nikdy viac.
a vyskusat nieco mrazene podla mna ani nema vyznam.....
aj pecies? ci len varis? :)
Na vareche som aj ja nova, velmi sa tesim lebo su tu absolutne fantasticke slovenske aj zahranicne recepty a vsetci varechaci sa mi zdaju velmi mili. Teraz uz nebudem musiet volat mamke aby mi nadiktovala a vysvetlovala recepty.
Začínam, ešte som nepiekol cukrové. Nejake dezerty by som rad vediet
stehno alebo z pleca maso daj do hrnca, zalej studenym vyvarom a tri hodinky var na slabom plyne. Po troch hodinach pridaj mrkvu nakrajanu na mesie kusy, zelene listy z poru, tymian, petrzlenovu vnat a bobkovy list. hodinku este povar na slabom plyne.
Potom masko vyber nakrajaj poslol a okoren a podavaj. a vyvar mas hotovy.
to je recept na vyvar
hovadzi.