Pokial mate akukolvek otazku ohladom mojho varenia, nehambite sa a opytajte sa ma. Rad Vam odpoviem
@zareagujDiskusie
- Petitdejeuner: Úloha rôznych surovín v kysnutom ceste 3 najnovší komentár dnes 09:02
- Petitdejeuner: Grahamová múka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kucharka: Čo dnes varíte? Máj 2023 177 najnovší komentár včera 13:33
- Thomasis: Kvočka sedí dlho 4 najnovší komentár 4. mája 2023
- Mijaita: Snídání v květnu 2023 (5) 145 najnovší komentár dnes 12:48
- Mijaita: Snídání v květnu 2023 (5) 145 najnovší komentár dnes 12:48
- Bugout: A čo máte na večeru...? 202 najnovší komentár dnes 12:27
- Petitdejeuner: Úloha rôznych surovín v kysnutom ceste 3 najnovší komentár dnes 09:02
- Kucharka: Čo dnes varíte? Máj 2023 177 najnovší komentár včera 13:33
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 173 najnovší komentár 8. mája 2023
- Kucharka: Čo dnes varíte? Máj 2023 96 najnovší komentár včera 13:33
- Mijaita: Snídání v květnu 2023 (5) 81 najnovší komentár dnes 12:48
- Petitdejeuner: Úloha rôznych surovín v kysnutom ceste 3 najnovší komentár dnes 09:02
Zážitky
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 0 zatiaľ bez komentárov
- Smejkad: Omáčka bez múky 6 najnovší komentár 30. júla 2022
- Ryzasos: Ako skladovať ryžu? 8 najnovší komentár 25. januára 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 13 najnovší komentár 19. mája 2023
- Ryzasos: Ako skladovať ryžu? 8 najnovší komentár 25. januára 2023
- Stefanm: Letmá spomienka na konce leta . 20 najnovší komentár 6. januára 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Sladký Deň matiek: 11 overených receptov na rodinné koláče zdedené po mamách
-
Máte na viac: Varené, pečené alebo hranolky? Naučíme vás zo zemiakov urobiť aj oveľa lepšie prílohy
-
Vyvarujte sa chýb: Ako doma pripraviť perfektnú pizzu? Na týchto 5 vecí si musíte dať pozor
-
Nič nevyjde nazmar: 8 najlepších spôsobov, ako spracovať úrodu pažítky
-
Oči to ocenia: Vedeli ste, že existuje polievka, ktorá prospeje vášmu zraku? Túto si uvarte!
-
Z novej úrody: Je čas na prvý tohtoročný jahodový koláč. Toto sú naše odporúčania, čo by ste si mohli upiecť
-
Naše, aj zo sveta: 11 super obedov navarených z ryže
no dufam ze ano, robi mi to radost, coskoro budu dalsie
dakujem, to je moj standard. je to radost.
ano je toho dost, ale ta radost! ten zaujem. To je hadam to naj! ;-) prasky odloz ;-)
ahoj, momentalne ma napadli dve veci, a to klasika, snech alebo bielkova glazura, teda poleva, 1 vajecne bielko ide na 1 salku praskoveho cukru, vymiesat dohladka vydlickou a je to. alemozno mam nieco v knihach, co neviem. pozriem sa.
varecha.pravda.sk/recepty/cokoladove-souffle-fotorecept/1...
ano, alebo sufle. dakujem za tip.
pouzi salky ak mas take foremne...
som zastancom cerstvej suroviny. u nas je vela lokalnych predajcov cerstvej ryby, ktora je dobra. pokial mas takuto informaciu je to dost neprijemne, pretoze uz budes stale na to mysliet ked ho budes kupovat. Ale verim tomu ze napr. tuniak, alebo losos sa u nas daju zohnat cerstve. skus nieco ine. lokal ryby mas priamo doma.
Koli mame som kupila mrazenu tresku 1kg a po odmrazeni vazila neceleho 1/2 kg a bola na blato.Nikdy viac.
a vyskusat nieco mrazene podla mna ani nema vyznam.....
aj pecies? ci len varis? :)
Na vareche som aj ja nova, velmi sa tesim lebo su tu absolutne fantasticke slovenske aj zahranicne recepty a vsetci varechaci sa mi zdaju velmi mili. Teraz uz nebudem musiet volat mamke aby mi nadiktovala a vysvetlovala recepty.
Začínam, ešte som nepiekol cukrové. Nejake dezerty by som rad vediet
stehno alebo z pleca maso daj do hrnca, zalej studenym vyvarom a tri hodinky var na slabom plyne. Po troch hodinach pridaj mrkvu nakrajanu na mesie kusy, zelene listy z poru, tymian, petrzlenovu vnat a bobkovy list. hodinku este povar na slabom plyne.
Potom masko vyber nakrajaj poslol a okoren a podavaj. a vyvar mas hotovy.
to je recept na vyvar
hovadzi.