Pokial mate akukolvek otazku ohladom mojho varenia, nehambite sa a opytajte sa ma. Rad Vam odpoviem
@zareagujDiskusie
- Sovka62: Kukurica s makom 0 zatiaľ bez komentárov
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 170 najnovší komentár dnes 09:17
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 13 najnovší komentár dnes 12:35
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 13 najnovší komentár dnes 12:35
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 170 najnovší komentár dnes 09:17
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Lakey5: Pomalý hrniec - čo to je? 8 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 454 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 170 najnovší komentár dnes 09:17
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 81 najnovší komentár 6. februára 2025
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 13 najnovší komentár dnes 12:35
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Citrónovo-tvarohovo-makový koláčik +fotopostup
-
Šišky (kreple) +fotopostup
-
Makové makrónky s bielou čokoládou a slivkovým lekvárom +fotopostup
-
Čierny chlieb bez lepku s pošírovaným vajcom, avokádom a údeným lososom
-
Koláč z kyslej kapusty +fotopostup
-
Makovo-jablkové rezy s pudingovým krémom +fotopostup
-
Tortilla de arroz
-
Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
-
Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
-
To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
-
Paprikové kura s ryžou z jedného pekáča VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Slaný brokolicový koláč bez múky, ktorý zasýti a nezaťaží trávenie VIDEO
-
Domáci zázvorový sirup na zahriatie, na podporu trávenia aj proti bacilom VIDEO
-
Víkendové varenie: 10 receptov z kyslej kapusty. Klasické strapačky, ale aj netradičné rizoto či zemiaková roláda
-
Chutne a lacno: 15 tipov, čo variť týždeň pred výplatou
-
Pre rodinu i pre hostí: 10x orechové rezy, perfektné riešenie, čo upiecť na víkend ku káve
-
TOP rebríčky: Jablkové koláče, pagáče, koložvárska aj francúzske zemiaky. Pozrite si najlepšie januárové recepty, je tam všetko, čo máte radi
-
Zdravšie pečenie: Z hrnčeka, bez mixéra či bez vajec. 11 receptov na šťavnaté mrkvové koláče
-
Toto je super nápad: 9 receptov na výborné cestoviny z jedného hrnca
-
Nehodí sa len na kašu: 10 receptov na nenáročné koláče z detskej krupice
no dufam ze ano, robi mi to radost, coskoro budu dalsie
dakujem, to je moj standard. je to radost.
ano je toho dost, ale ta radost! ten zaujem. To je hadam to naj! ;-) prasky odloz ;-)
ahoj, momentalne ma napadli dve veci, a to klasika, snech alebo bielkova glazura, teda poleva, 1 vajecne bielko ide na 1 salku praskoveho cukru, vymiesat dohladka vydlickou a je to. alemozno mam nieco v knihach, co neviem. pozriem sa.
varecha.pravda.sk/recepty/cokoladove-souffle-fotorecept/1...
ano, alebo sufle. dakujem za tip.
pouzi salky ak mas take foremne...
som zastancom cerstvej suroviny. u nas je vela lokalnych predajcov cerstvej ryby, ktora je dobra. pokial mas takuto informaciu je to dost neprijemne, pretoze uz budes stale na to mysliet ked ho budes kupovat. Ale verim tomu ze napr. tuniak, alebo losos sa u nas daju zohnat cerstve. skus nieco ine. lokal ryby mas priamo doma.
Koli mame som kupila mrazenu tresku 1kg a po odmrazeni vazila neceleho 1/2 kg a bola na blato.Nikdy viac.
a vyskusat nieco mrazene podla mna ani nema vyznam.....
aj pecies? ci len varis? :)
Na vareche som aj ja nova, velmi sa tesim lebo su tu absolutne fantasticke slovenske aj zahranicne recepty a vsetci varechaci sa mi zdaju velmi mili. Teraz uz nebudem musiet volat mamke aby mi nadiktovala a vysvetlovala recepty.
Začínam, ešte som nepiekol cukrové. Nejake dezerty by som rad vediet
stehno alebo z pleca maso daj do hrnca, zalej studenym vyvarom a tri hodinky var na slabom plyne. Po troch hodinach pridaj mrkvu nakrajanu na mesie kusy, zelene listy z poru, tymian, petrzlenovu vnat a bobkovy list. hodinku este povar na slabom plyne.
Potom masko vyber nakrajaj poslol a okoren a podavaj. a vyvar mas hotovy.
to je recept na vyvar
hovadzi.