Rôzne

Osobní kontakt

allis - bez fotkyallis, 26. februára 2011

Můžete mi prosím poradit, jak mám kontaktovat jednotlivého člena Varechy? Ráda bych se
zeptala něco soukromého konkrétní členky a nevím, jak to udělat. Existuje něco jako
soukromá zpráva a pokud ano, kde to najdu?

Děkuji
Allis

@zareaguj


Diskusia k téme

evusik
najjednoduchšie je asi napísať do redakcie a tam ti sprostredkujú kontak.... ešte predtým by som pozrela na profil tej konkrétnej varecháčky, lebo niekto má uvedený aj osobný kontakt ale to si asi skúšala :-)
allis
Aha, čili interní poštou to nejde? A.
hubarka35
pozri si profil varechačky ktorej chceš pisat či má zverejnený iný nick.meno trebars na facebooku a tam jej napiš....
allis
nemá :-( Líbil se mi jeden recept, realizovala jsem ho, nafotila a popsala dle vlastních zkušeností. Chtěla bych ho publikovat na jiném serveru, ale nechci to udělat bez svolení a bez autorství. Nevím, jak si mám s tím poradit, když není možné autora receptu na tomto serveru kontaktovat. Vím, že jiní by to bez mrknutí oka převzali, ale to se mi příčí :-(

A.
hubarka35
no moj názor je iný,jednoducho tam napiš od koho recept pochadza,kto ta inšpiroval a zverejni si ho,ved si ho nafotila a spravila podla seba-je to tvoja práca a nie zkopirovaný obrázok.....
dorisa
Veru, naľavo dole, pod fotkou varechača je podľa vole majitela profilu uvedené, ako sa možeš na neho nakontaktovat , ja napr, tam mam kontakt na facebook.(su tam kontakty na iné socialne siete, skyp a podobne) Ja si myslím,že zvolenie na uverejnenie receptu,podla ktorého si jedlo,alebo koláčik pripravila netreba, mala by si ale asi uviest na začiatku receptu(je tam na to rubrika) odkial máš ten recept alebo kto ta inšpiroval, tak, ako ti radí @hubarka35. Ja by som len rada bola,keby sa ti nejaký receptík,ktorý som ja pridala práčil,alebo ta inšpiroval:)))
babidka
este je jedna moznost - napis jej koment pod jej recept , vysvetli jej situaciu a pripadne jej tam nechaj svoju mailovu adresu s tym , ze nech ju potom vymaze ...ja som sa tak nakontaktovala s niekolkymi varechacmi .Alebo oni poziadali mna alebo ja ich :-) Upozornenie na komentar predsa dostane mailom a nech sa potom sama rozhodne ako ti odpovie .
astheart
Co vy na to, administrátoři? Nestálo by za to se nad možností soukromých zpráv zamyslet??? Zdravím, děláte přesto skvělou práci !!!!