Mam taku jednu vec...
Chcela by som urobit prazenu cibulku, ale ja som naucena na taku co plava v oleji a chcela by som niekedy urobit taku chrumkavu, co vyzera ako vysusena, taku co davaju v restikach. Poradite?
Mam taku jednu vec...
Chcela by som urobit prazenu cibulku, ale ja som naucena na taku co plava v oleji a chcela by som niekedy urobit taku chrumkavu, co vyzera ako vysusena, taku co davaju v restikach. Poradite?
(Vela oleja na tenko nakrajana obalena v muke ):
sassandveracity.typepad.com/sass_veracity/2008/11/green-beans-and-c...
Takto by mala cibula byt chrumkava.
V extremne idealnom pripade drzte tak 15 min. pod halogenovym svietidlom, pomoze jej to vyschnut a udrzat teplotu. Vyborne ako ozdoba, do hustych kremovych polievok, alebo len ako maskrta.