O Varecha.sk

Opatovne prihlasovanie

oma444 - bez fotkyoma444, 15. marca 2014

V poslednom case sa musim opatovne prihlasovat na varechu a zadavat heslo.Preco?Predtym som tento ukon robila raz za dhhsi cas.Dakujem za vysvetlenie.

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
Zvýšili sme v ostatných dňoch bezpečnosť prihlasovania a zároveň urobili pár drobných zmien. Ale v zásade by to nemalo ovplyvňovať dĺžku prihlasovania. Samozrejme nejaký limit tam je, ale ten tam bol aj predtým.

Po prihlásení by ste mali byť prihlásení pomerne dlhú dobu, až do času keď:

a) sa odhlásite, resp. niekto iný sa neprihlási na vašo počítači pod inou prezývkou

b) vyčistíte počítač, preinštalujete počítač/operačný systém, zmeníte/aktualizujete prehliadač alebo vymažete cookies (ale toto vás odhlási zo všetkých webov, čiže aj z Facebooku, Gmailu či Varechy)

c) presiahnete limit časový (je to dosť dlhá doba), náhodné odhlásenie po dlhšej nečinnosti (čisto z bezpečnostných dôvodov) - ale to je malá pravdepodobnosť.


Síce sme prihlasovanie prerábali, ale dĺžka prihlásenia by mala byť teoreticky rovnaká ako predtým.


Ak vás to odhlásilo 1x, tak sa tým netrápte. Ak vám to robí napr. každý deň, tak nemáte niečo v počítači, čo vám čistí cookies? alebo plný harddisk?
alena45
tiež ma to dnes ráno znovu žiada prihlásiť. Je to dosť otravné.
gordonko
ludé moji a ked to mňa odhlásí ....kto ma prihlásí ...ja hlava deravá už ani neviem aké mam heslo ....alebo bude další ,,nik,, Gordonko 2 .... ??????
oma444
Neviem co sa stalo,necistila som pocitac a ani ine ukony som neurobila/vid rady od admina/a varecha funguje ako predtym.Ziadne opatovne prihlasovanie.Zeby sa pocitac umudril?Alebo je to zasah z hora?