Kuchyňa a vybavenie

Opäť Lídl.

ketty3811 - fotkaketty3811, 2. apríla 2011

Budem sa opakovať,ale 7.4. budu zase pomocníci do kuchyne v Lídli.Veľká noc sa blíži a niektoré formy určite využijete.Možno niekoho táto informácia poteší.:-)))

 www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.h...

@zareaguj


Diskusia k téme

dorisa
Už som si všimla, asi tam nabehnem, aj plechy by sa mi zišli,aj nejaké formičky. Ďakujem za upozornenie.
hubata
Mne by sa zišiel ten srnčí chrbát, len tu je rovný.... možno budú mať aj oblý, pôjdem sa mrknúť.
kucharronald
Mne by sa zas zišli veľkonočné vykrajovače, ale ako vidím, tu to nie je :) Asi budem musieť kúpiť v tescome :)
trencanka
Mna zaujali hlavne talianske speciality, co budu od pondelka! Vzdy tam kupujem cestoviny, olivovy olej, nejaku omacku ked nie je cas varit, tak aby bola po ruke. A zboznujem to ich talianske mandlove pecivo.
sandratamer
už som po ňom poškuľovala, ale jeden taký tanier som si v januári kúpila... Ale nie taký pekný :-D
sovka62
Ja poškuľujem po tom ručnom mixéri. Keď 15 minút šľahám metlou vajcia s cukrom a kakaom na nad parou mám ho vždy pred očami.
hortenzia51
juj ..@kucharronakl už som pozerala včera na nete ,ten otačaci tanier,ten by sa mi zišiel na torty ,keď ich ozdobujem..ale som zvedáva či bude aj v SO....
tatty
sovka, ten si určite kúp, využiješ ho presne na to, čo hovoríš. Ja som taká dareba, že aj jeden bielok ním šľahám na krupicové halušky do polievky. Nezaberie miesto, vytiahneš si ho zo zásuvky ako varešku, opláchneš :-)
ketty3811
aj ja rozmýšľam nad tým tanierom,ale aj nad formou na bábovku,lebo tá moja je už taká stará a tu je toľko fajn receptov na bábovky.:-)
kucharronald
@ketty3811 , ak ti môžem poradiť, kúp si bábovkovú formu zo skla. Ja mám aj z ocele, aj zo skla, ale lepšie sa mi pečie v sklenenej forme :)
janger
Ten otacavy tanier je velmi sikovny aj na ozdobovanie toriet. Nemam ho, ale uz dlho sa chystam nieco podobne kupit...@sovka62 , ten mixer iste vyuzijes! Velmi prakticka vec.
celeblith
@kucharronald tie vykrajovacky velkonocne maju v AZ domace potreby, tiez teraz v akcii :) a maju tam aj formu na babovku z jenskeho skla :)
ale ste mi dali...teraz neviem kam skor :)
alexola
na lidl-ovú akciu sa teším aj ja, určite niečo vyberiem :)..
@kucharronald veľkonočné vykrajovačky majú mať aj v tescu od 0,59 EUR...
hubarka35
do lidla sa tešim i ja na kupu...ale asi zbytočne lebo robim 7 aj 8 aprila,a kym dojdem domov nič nebudu mat ako vždy....
mariaklara
Na ten otáčací podnos si brúsim zuby aj ja, len či sa mi ujde? Už vidím ako sa torta na ňom točí.
katkab
JA sa tesim na cestoviny.. len tam kupujem tie v zelenom obale co budu v akcii.. su najsamlepsie.. aj tie formy na babovky.. uz sa tesiim.. znovu tam necham 30evri.. :(((