U nás sa robia často rezne ...aj 4-krát za týždeň. Nie však z bravčoviny, ale z kuracích pŕs. Vždy iná príloha, častejšie iba šalát k nim. Stalo sa mi, že som ich už obalil v trojobale a musel som náhle odísť. Dal som obalené rezne do chladničky a šiel som. Keď som sa vrátil po 5 hodinách, vysmažil som ich. Obal na rezňoch držal, ako pribitý. Myslel som, že to bola náhoda, ale postup som aj tak zopakoval. Priezle držali. Odvtedy sa už nikdy neodlupovali. Máte aj vy nejaký fígeľ na to?
Vďaka.
Presne takto robim uz poslednych x rokov. Urobim si cesticko ako pises ( tzv. francuzske, s mliekom, alebo pivom, vinom, hustejsie a hned vyprazam ak chcem tzv francuzske rezne) ak nie, obalim ich este v struhanke a vyprazam.Potom su uz Klassiker. V cesticku mozu byt nalozene aj 24 hodin, potom do struhanky a hned na panvicu.
Žiadny hriech ale múdrosť starých materí. Nič k čomu sa staviame fanaticky nie je dobré. Ďakujem vám pekne za príspevok.
Milý zolik, ďakujem vám pekne.