Nedávno sme rekonštruovali kuchyňu, mám konečne novú a tiež nový sporák elektrický so sklokeramickou doskou. Zvykám si naň! Všetko by bolo dobré až na fungovanie rúry. Keď pečiem bez využitia ventilátora, všetka para mi ide na obklad za sporákom a steká po ňom dolu. Mám bledý obklad a som z toho nešťastná, že o nejaký čas sa obklad nebude dať dobre vyčistiť. Chcem preto poprosiť o Vaše skúsenosti s týmto problémom, pretože starý sporák mal odklápací kryt a tak para z rúry sa zrážala na ňom-proste som s tým nemala žiaden problém. Zatiaľ to riešim tak, že pri pečení odsúvam sporák ďalej od steny ale to sa mi nepáči. Ako je to u Vás? Rada by som poznala vaše skúsenosti a prijala Vaše rady. Sporák mám uprostred linky a nie je vstavaný. A ako je to s parou z rúry pri vstavanom sporáku? Lepšie je to, keď pustím pečenie s vetilátorom ale to sa mi moc nepáči a nedá sa to používať pri pečení niektorých jedál. Zdá sa mi,že pri používaní ventilátora sa jedlo viac vysušuje a z vrchu pripeká. Teda prosím o Vaše cenné rady, za ktoré vopred ďakujem
@zareaguj
Diskusia k téme