Rôzne

Nova kk

lidia3 - fotkalidia3, 28. februára 2011

Chcem sa touto cestou podakovať celemu tymu varechy za úžasnu vec ktoru vytvorilli.Teraz je to niečo senzačne.Ćlovek ma prehlad v receptoch.Ked niečo hlada ma to za chvilku najdene.Ešte raz vdaka.

@zareaguj


Diskusia k téme

katamama
Pripájam sa aj ja s poďakovaním sa tímu Varechy za novú verziu kuchárskej knihy. Je omnoho viac praktická, prehľadná, uľahčuje vyhľadávanie receptov. Dík!
gittka
je krásna!!!len neviem čo sa stalo...mne sa stratili všetky moje recepty :(((
tomas
@gittka cca deviatim ľuďom padla nová kuchárska kniha, už sme chybu asi odhalili, týmto 9 ľuďom sme poslali e-mail s informáciami, ako môžme chybu opraviť, rozoslali sme ho všetkým deviatim, ktorým táto chyba nastala, týmto to vieme obnoviť zo starej kuchárky. Vieme to týmto ľuďom obnoviť zo zálohy starej KK.

Ak sa niekomu stala podobná vec, a neprišiel mu e-mail, tak nech mi napíše na môj kontakt -  varecha.pravda.sk/info/kontakty/...
bobarka
Vynikajúca!!!!!!!´Užasne sa Vám to podarilo, máte 100 bodov!Až keď som si zatriedila recepty som objavila návod na postup zatriedenia,teda postup je jednoduchý a prehľadný. Vďaka !
sladkacokolada
skusila som novu kk, vytvorila som si kysnuté koláče a musím napísat, že je to užasná vec, perfektný prehlad, zajtra pokračujem:-)
sladkacokolada
ešte by som sa chcela spýtať, či by sa nedali sťahovať aj neaké diskusie, naprk. ma zaujal egreškin príspevok na zázvor, no nemám na to čas a rada by som si to stiahla, kým na to nezabudnem, alebo sa nestratí v tom množstve príspevkov, ďakujem
mariaklara
Chcem sa poďakovať všetkým členom tvoriaceho tímu Varechy za vynikajúcu, novú KK, je to super !!!
tomas
@sladkacokolada myslim ze vas velmi skoro potesime, sice to nebudeme volať "sťahovanie", ale jedna chystaná vec bude robiť niečo podobné, čo chcete...