Rôzne

Nie je súťaž na fotorecepty?

mariaklara - fotkamariaklara, 25. augusta 2011

Neviem, či som niečo prehliadla, ale už druhý týždeň tu nevidím súťaž vkladaných fotoreceptov. Alebo sa nedarí redakcii zohnať sponzorov? Viete mi niekto odpovedať? Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Asi pre nedávne spory, ktoré tu boli ich zrušili, alebo obmedzili, nebudú každý týždeň.
tatranka
Je veľmi ťažké uspokojiť toľkých dobrých varecháčov.Každý z nás má dojem,že jeho recept je výnimočný a dobrý.A ceny sa podľa niektorých nedostali za dobré recepty.Len toľko pre vysvetlenie @malinka711.
No treba povzbudiť aj tých,ktorí len začínajú.A to je pochopiteľné.Viem,ako to bolo na začiatku so mnou.Všetky úkony sa mi zdali náročné,kým som si zvykla.Preto sa nedivím,že ceny nie su.
Veď neprispievame,len kvôli cenám,ale aby sme si navzájom poradili,pomohli.Tak len s chuťou do nových receptou.
tomas
Áno, momentálne je trochu menej súťaží, nechceme, aby na Vareche vznikali spory, kvôli súťažiam medzi používateľmi, lebo je nám jasné, že pridávate stovky krásnych receptov, a niekedy je ťažké medzi nimi vyberať a jednoducho, ak je jedna výhra, a 10-20 ľudí pridá fakt skvelý recept v daný týždeň, tak je jasné, že vyhrá len niekto. Rozmýšľame nad inými novinkami miesto súťaží.
alexola
pre mňa je aj tak najväčšou výhrou recept uverejnený pod mojim menom v Pravde. Mám ho zarámovaný pri peci a všetkým návštevám ho ukazujem :)) varecha je nekonečná inšpiráciami, či už so súťažami alebo bez
elekra
Aj pre mňa bolo veľkým potešením zverejnenie môjho receptu. A kolegyne v robote mali z toho snáď ešte väčšiu radosť ako ja! Bolo to veľmi milé. Radi sa o receptoch medzi sebou bavíme a pridávajú sa aj chlapi. Aj o týchto z virtuálnej Varechy a aj z printovej Varechy.
tinca
@alexola má pravdu, veď rcp nepridávame len pre výhry,ale pre vlastné potešenie, ktoré je najväčšie vtedy, ak recept niekto vyskúša, páči sa mu a pochváli ho
bozulka
Súhlasím,pre mňa je najväčšou odmenou to,keď sa môj recept páči.Je pravda,že aj ja som raz vyhrala/potešilo ma to veľmi/ ale nejako mi neostáva čas sledovať súťaže.Recepty som pridávala s presvedčením že niekoho oslovia a to je najdôležitejšie !
mariaklara
Dievčatá, ale ja som sa to nepýtala preto, že chcem vyhrať. Ja sa tiež teším, ak sa niekomu môj recept páči a aj ho odskúša. Ale ruku na srdce, hádam vás nepotešilo, keď ste niečo vyhrali? Ja som nikdy nič nevyhrala, až tu na vareche, tak som sa tomu tešila a bola som z toho dojatá.