Zienky vie mi niektora poradit co sa to vlastne stalo.. robim vanilkove
rozky a ako sa mi piekli tak sa mi uplne spliasli a neviem vobec
preco.. peciem ich na 170-180.. a pouzila som 110g orechov,280 g
hladkej muky, 210 g masla 250 g cukru (krystalovy) 2 zltky ..
taka smutna som s toho :(
moje rožteky: 350 g hl.múka, 250g margarín, 100 g mleté orechy, 100g práškový cukor, oblovanie v pr.sukre s vanilkovým
nemajú chybu!!
vzdy si nechaj cesto postat v chladnicke a nesmie tiez byt velmi makke. ja ich sulam a tak robim rozteky a kedze cesto je chadne v rure napuchnu a ostanu vysoke.
Suhlasim, ze nepotrebujes mat cesto velmi sladke!
skus ich radsej piect pri nizsej teplote a troska dlhsie alebo zmen recept ako ti radia a zacni s uspesnym, ktory ma tu vela chval.
Usúdila som, že to bude olejom a múkou ktoré som kupovala v liídli. Išla som kúpiť múku a olej blízko do obchodu ale osvedčené značky a bábovka bola výborna. Včera som robila zemiakové placky a dala som zvyšok tej múky a placky boli ako beton a nechutné. Takže už nikdy múka z toho obchodu. Ale chcem podotknúť, že do lídlu chodím rada a hodne tam aj nakupujem. mobi3 napadlo mi, či to nemohlo byť aj z tohoto dôvodu.