Prosím Varecháčov o diagnózu : prečo mám kvašáky ako blato ? Už sa mi to stalo aj minulý rok, že som naložila a boli veľmi mäkké, hoci predtým boli desaťkrát v poriadku. Tieto boli prvé a hneď dve fľaše uhoriek sa zničili. Nie je to tým, že som ich prenášala k izby na balkón počas kvasenia ?
@zareaguj
( inac kvasaky su tam velmi popularne hlavne NY v deli su vzdy na stole).
@2010 , pozrela som video, no neviem, čo na to povedať. Kvašáky používam do šalátu, ktorého zjem v lete na kilá
varecha.pravda.sk/recepty/letny-salat/18998-recept.html...
www.labuznik.com/recept/okurky-kozacke-ogorki-kozackie/...
1- nevhodna odroda uhoriek
2-iodin v soli
3- pri daktorych treba odrezat konce kde kvitnu , vytvaraju moc vela enzymu a uhorky ostanu blatove
4- teplota by mala byt okolo 24 C potom sa zacnu varit
www.lottieanddoof.com/2009/08/pickles/...