Varechaci, prosim o radu. Nema niekto odskusany recept na Nasi Goreng? Pripadne Mie Goreng? Najlepsie prisposobeny slovenskym pomerom, nechce sa mi zhanat po celom meste nejake exoticke prisady. Hladala som na internete, nasla som, samozrejme, kopu receptov, ale niektore sa tak od seba odlisuju, ze vazne neviem z ktoreho konca sa do toho pustit :-(
Vopred dakujem
Najprv som myslem ze necham to tak,ale len tak mimochod to mas to iste ako ist varit kapustnicu a nemas kyslu kapustu. nemas suroviny tak to nechaj tak.To nebude mat absolutne nic spolocne s Nasi Goreng ani meno.To co ti radi janger je typiclka Fried rice , vyprazana ryza,nie Nasi Goreng.
1-pouziva sa len vcerajsia ryza VZDY ..zil som tam dlho.
2- NEMA ZIADNE maso
3- ked tak volske oko
rasamalaysia.com/nasi-goreng-indonesian-fried-rice/...
to je vyprazana ryza s vajcom.( to je ta najednoduchsia verzia- povodna verzia).
@janger specialna vdaka, ten recept sa mi paci;-) urcite skusim
@2010 presne tak, je to ako s tou kapustnicou. preto urcite nesuhlasim s tvrdenim, ze tam rozhodne nie je maso. bola som v indonezii mesiac, precestovala som Bali, Javu a Sumatru a nikde nemali s masom problem...
Furdica maju tak isto ako na slovensku len si spocitat ako rychlo to spravia za 3 minuty to ma, a nedusi to pol hodinu.