O Varecha.sk

Nápady

marika9 - fotkamarika9, 15. septembra 2013

Privítala by som, keby sa aj nápady mohli uložiť do KK, aby boli tie, čo ma zaujali, neustále k dispozícii.

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
áno, super nápad. pribudne, len rozmýšlame ako to nazvať "Kuchárska kniha" by sa to asi nemalo volať, či?
alena45
bože, Tomáš ! Super nápad ? Diskusie sa nedajú tiež nedajú uložiť, už niekoľko rokov sa to tu omieľa a nápady sa budú dať uložiť ? Ani s Varechou nesúvisia. Fakt super nápad !
2010
Aj ja som mal super napad 2kg rostenky s kostou najprv 3 hodiny na silno v pomalom hrnci a potom pridat zeleninu a 6 hodin na slabo.


radost
@2010
výborný nápad..!! lákavý pre oči a zvodný pre jazyk..
evanaaa
Veru, najprv Diskusie, tam je totiž tiež plno dobrých nápadov a rád, ktoré by sa veľmi zišli a mohlo by sa to volať Rady z Diskusií, alebo ako poradia iní.
alena45
už som to písala Tomášovi, ale žiadna odozva. Je podľa vás normálne, aby najnovšie nápady boli uvedené ako prvé ? Na stránke Varecha.sk ? Po mäse, sladkých receptoch a pod. ? Veľa ľudí v predchádzajúcej diskusii napísalo, že sa im stránka páči, ale neviem, čo sa im na nej páči, len páči. Mne sa nepáči, a nie je to len rozmar, napíšem aj prečo sa mi nepáči. Je neprehľadná vytvorením umelých rubrík, napríklad recepty s pekným foto, najnovšie nápady, výber z nových receptov, pričom tie tri recepty sú tam už celý deň, možno majú peknú fotku, neviem, ale napríklad falafel je tu už niekoľkokrát, takže originalitou receptu určite do výberu nepatrí. Rubrika videorecepty - tie sú tam tuším od začiatku. Pod rubrikou bezmäsité jedlá sú sladké jedlá. Bezmäsité jedlá nie sú dezerty, ale jedlá z cestovín, ryže, zeleniny, strukovín a pod. Falafelky sú aj vo výbere aj vo Fašírkach z Varechy. Tak k čomu slúži táto precápaná úvodná stránka ? Už je tu možno mesiac a ja si stále neviem zvyknúť. Nevidím v tom systém, a ani zmysel.
evusik
ja som v predchádzajúcej diskusii tiež napísala, že sa mi nová stránka páči, ale teraz musím súhlasiť s @alena45 že je to úplne nanič, neprehľadné, chaotické, je toho tak veľa, že človek stráca záujem... všade tie isté recepty takže to vyzerá akoby nové nikto nepridával.... mňa to skôr odrádza ako priťahuje ... niekedy menej je viac :-)
domacapani
Varecha je jednoznacne neprehladna a preto som prestala na nu chodit. Nebola som tu asi tri tyzdne a je to hrozneeee. A dnes ma dorazila ta desat minutova polozka. Myslim, ze to varecha prehana. Verte mi, ze si tak odradzujete fanusikov. -;) Diskusie tu boli velmi konstruktivne, no teraz.......nikde, nic. Skoda.
marika21
Marika9 nápady-vynálezy si treba patentovať a to aj stojí...