Varenie

Nakladaný cesnak

julisa3 - bez fotkyjulisa3, 14. decembra 2013

ahojte všetci mala by som otázočku ako dosiahnuť aby cesnak nebol smradlavý,aj ked ho naložím do oleja s bylinkami tak je ostrý cesnakový,ale ked som to kúpila na jarmoku tak ten cesnak nebol taký ostrý,viete mi prosím vás niekto poradiť????

@zareaguj


Diskusia k téme

sracz
Ahoj a ciao aj Ty @julisa3 milá, ja mám skúsenosti iba s cesnakom nakladaným spoločne do sladkokyslých uhoriek, alebo do čalamády! Vtedý stratí tú neobľúbenú "pachuť" a ostáva chrumkavý! Konštruktívna otázka z mojej strany; žeby to bola práve technologická subpríprava pred jeho finálnym naložením do oleja s bylinkami?!? ?Možno sme, silami spoločnými, objavili už objavené! Krásne Vianoce!!!
danenka
@julisa3 ty nakladáš slovenský cesnak a ten kúpený na jarmoku bol určite čínsky (bez chuti a bez zápachu) v tom to bude asi :)
radost
tá typická vôňa,aj chuť-patrí k cesnaku..prečo sa zbavovať prirodzenosti..??