Najlepšie podniky a reštaurácie v Bratislave - má takýto blog zmysel? Vaše názory a nápady.
Ahojte milí food-loveri,
Už dlhší čas som s priateľkou rozmýšľal, že prečo u nás na
Slovensku neexistuje parta ľudí, ktorí si len tak preto, lebo milujú
jedlo a varenie skočia do nejakého dobrého podniku na dobré
jedlo, víno, či pivo a nedajú o tom vedieť ostatným.
Komerčné projekty typu reťazce.sk a recenzie z Bratislavských
novín sú podľa nás dosť zavádzajúce, nakoľko sa snažia byť
všetci strašne profesionálni, udeľujú hviezdičky a
podobne...pričom nejde o to, či bola fazuľová s miernym
nádychom masla alebo citrónu, ale o to, ako sa kto v tej ktorej
reštaurácii alebo podniku cíti.
A tak sme vytvorili stránku - bratilicious.com
Myslíte si, že tento koncept a projekt má zmysel robiť? Chceli by
sme v budúcnosti, ak to bude mať úspech, aj expandovať do
iných miest ako do Bratislavy.
Takže budeme ja aj priateľka vďační za akýkoľvek feedback,
ktorý nám viete poskytnúť.
A - od 2013 začíname partnerstvo so stránkou tipnajedlo.sk, čiže
budeme postovať aj recepty :) A ak sa vám náš projekt páči,
kľudne nás lajknite na www.facebook.com/Bratiliciouss...
a
napíšte nám aj tam.
Teším sa na vaše pripomienky!
....ale zas tam nenajdes vsetky restauracie,kedze ako viem z mojej predchadzajucej prace tak sme si to museli tzv.predpaltit.V zahranici je nespocetne vela stranok co sa takych to veci tyka ale u nas je ich pomerne malo.
Takisto zaciname pracovat na preklade do anglictiny, takze by to mohlo sluzit aj navstevnikom Bratislavy...zatial mame navstevnost tak 800 - 900 ludi mesacne, tak asi budeme pokracovat :) Nic nas to nestoji, par eur za hosting a nechceme na tom ani zarabat...Takze ak mate nejake tipy a napady, sem s nimi!
Z osobnej skúsenosti , ako príklad a odôvodnenie môjho názoru môžem uviesť , že som pred dovolenkou pozerala názory na služby , hotel, cestovka..vôbec som sa s nimi nestotožnila, po absolvovaní tej istej destinácie, v tom istom hotely..
ale fandím každej iniciatíve, predsa jeden názor, teda môj nemusí znamenať koniec Vášho zámeru:-))
Nie je to samozrejme komercna aktivita, cize sa nastastie nemusime zaoberat myslienkou, ci to je ok, ci sa na nas niekto hneva, ci sme fer :)
Kazdopadne vdaka za nazor, urcite to koniec neznamena, praveze by som povedal opak - pretoze je to uplna pravda a my s tym ratame :)
O podobnom zámere sa tu už raz diskutovalo: varecha.pravda.sk/zazitky/mapa-pre-labuznikov/1396-clanok...
@bodenloos dik za linku, suhlasim s tym, ze sa to da potom zmenit. Zatial by sa to dalo brat ako startup - plus od noveho roka spolupracujeme s tipnajedlo.sk, kde my budeme hadzat ich napady a oni nase clanky...
Co mi pripomina, ze ak by bol zaujem, tak aj s varechou by sa dalo nieco vymysliet, ci? za posledny mesiac mame tak 600 unikatov.
www.gourmetestorie.com
@2010 ten blog je skvely! dik za linku, urcite z neho nacerpame par napadov
Anyhow - nejake tipy, kam by sme mali nabehnut? :)
Takze drzim palce, 600 mesacne je sice malo aj na zaciatok (sama prevadzkujem blog, aj ked nie o jedle), ale potencial na zvysenie a hlavne reklamu tam vzhladom k vasmu zameraniu vidim velky a vobec, hlavne, nech vas to bavi ;)
Vdaka za podporu, som vzdy rad, ked niekoho nas blog potesi alebo mu pomoze :)
Dnes, co je vlastne asi mesiac a nieco po poslednom prispevku tu sa uz tesime navstevnosti okolo 2500 unikatov mesacne, cize da sa povedat, ze to celkom zacalo ficat.
Hlavne potesili zazitky z restauracie IKEA, nakolko to nikto necakal...:D
mame mesacne uz 10 000 unikatnych navstev, takze zrejme to nebude az take zle, predsa len ako s jedlom - proti gustu ziaden disputat :)