Ahojte varechači, už dlhšie ma láka vyskúšať uvariť niečo v parnom
hrnci, ale problém je v tom, že ho nemám.:-) a keby to mojím
stravníkom nechutilo tak by som ho kupovala zbytočne, takže sa
Vás vlastne pýtam, či sa to dá nejako zrealizovať- bud na paráku
alebo hociako, poradte mi.:-) a ešte mám otázku, čitala som jeden
recept len som ho zabudla uložiť bolo to mleté mäso-zmes ako na
faširku, len sa to zabalí to folie a vari vo vode a ja neviem ako dlho,
budem to robiť prvý krát. vopred vám všetkým ďakujem za
odpovede a prajem krásny slnečný deň..
je to lacnejsie a zabera menej priestoru a spni taky isty ucel :-)
ale ak chcem nieco velmi rychlo spravit na pare, tak pouzijem paracik do tlakoveho hrnca, tymto sposobom varim-parim naprikolad udene maso,
mlete masko zabalene do folie robievam aj ja, ale v parnom hrnci, minimalne 35 min., cas zavisi aj od velkosti rolky ale najlepsie je kontrolovat si teplomerom na varenie vnutornu teplotu pokrmu,
nech sa ti varenie vydari a pekny den ti zelam:-)
varešky vyšších vekových kategórií si toto žlté jenské sklo určite pamatajú.