Kuchyňa a vybavenie

Nádobí z Komárna

mijaita - fotkamijaita, 31. decembra 2012

Znáte někdo tohle nádobí? Koupila kamarádka v Komárně v jednom obchodě, snad by i věděla ve kterém, měli prý různé pánve, pánvičky, lívanečník, rendlíky různých velikostí za velice přijatelné ceny. A nemůže si to nádobí vynachválit. Nic se v něm nepřipaluje, krásně se myje. Neznáte ho někdo? Není tu varecháčka z Komárna, která by mohla vědět, poradit ? Děkuji !




@zareaguj


Diskusia k téme

mijaita
Zapomněla jsem napsat, že to koupila asi před třemi nebo 4 roky. To bude asi ten problém.
evusik
neviem, či je to presne to isté, ale ja mám takýto plech na koláče... kúpila som ho u nás na jarmoku.... s takýmto riadom bývajú u nás na jarmoku každý rok a predpokladám, že nielen u nás....
mijaita
@evusik , byla jsem na jarmoku ve Starej Lubovni a nepotkala jsem ho. Určitě kamarádka kupovala o obchodě. Tak třeba ještě bude vědět někdo.
anina6
Takýto riad som videla na trhu v Maďarsku.




marianne
No @mijaita v u nas (okolie Ziliny) sa bezne predava nielen na thu,ale uz som ho videla aj v obchodoch s kuchynskym vybavenim.Len porozmyslam,kde...sama som ho obzerala,ale mam tolko plechov a rajnic,ze som nakoniec nekupila....ja posnorim a napisem..
marianne
aha,tento rok ich predavali na jarmoku v Kysuckom Novom Meste,mali cely stanok s nimi a v Ziline som ich videla v obchode..
mijaita
@mariane kdybys někde na něj natrefila, zkus na cedulce přečíst kdo to vyrábí. A už teď ti děkuji za snahu a ochotu!
@abdul nepřijde mi klasický, povrch není hladký, je takový zvlněný.
marianne
videla som uz aj kombinaciu vinovo-cervene(moja oblubena farba) s bielym, tie ma lamali, su aj velmi pekne:-) asi neodolam
gman
no vyzera to ako smaltovany riad. takze asi akykolvek smaltovany bude OK :)
janara
mám doma pekáč červenej farby, je to smaltovaný riad, kúpila som ho v Tescu
honestka
pri smaltovanych je len jeden v dnesnej dobe problem, ze sa castym pouzivanim osuchaju a zachazaju. Kvalita nie je zdaleka taka, aka bola v minlosti ale v takomto frckanom sa to asi skor strati a naviac pripomina mi to casy starkej ktora ich pouzivala.
mijaita
@honestka kamaradka to nadobi pouziva casto a nikde se nic jeste neošuchalo. Vypada i dobre. Nakonec neni tak drahe zase. Uz vim kde ho maji, sezenu !
letisia
Ja som podobný kúpila v Metre v Nitre, mali rôzne veľkosti, ale boli viac do čierna, len jemné maličké biele bodky.