Rôzne

Mrkvová pomazánka

mijaita - fotkamijaita, 9. januára 2014

Někde jsem tu potratila v hromadě receptů tuhle skvělou, mrkvovou pomazánku. Nemůžu najít. Tuhle fotku jsem k receptu přidala ale recept neulozila. Nevíte čí to může být? Nebo autorka že by to poznala? Díky !



@zareaguj


Diskusia k téme

ericka
@mijaita , tak táto nátierka sa veľmi podobá na syrovú, ktorú robievam často aj ja.Je výborná hlavne na hrianky, alebo jednohubky.Ingrediencie:tvrdý syr, varené vajce,mrkva,cesnak,soľ,č.korenie a tatarská omáčka, ktorú môžeme nahradiť jogurtom,alebo kyslou smotanou.
mijaita
@ericka dekuji, ale to neni ona. Tohle byla takova dietnejsi jen z tvarohu, ale nevim co jeste. Tvoji muzu vyzkouset, ale bez tatarky a cesneku, radsi trosku majolky. Ja tatarku nemusim do jidla a cesnek mi k mrkvi neladi :-) Ale je otazka kazde jedne huby :-)
mijaita
@tomas dekuji, ale jak jsem psala v poslednim komentu, devcata nasla prave tu, kam jsem pridala fotku a kterou jsem si neulozila. Takze uz ji mam a je to ta nejlepsi ktera tady je!! Je od @evusik
sovka62
Ak by si predsa chcela vyskúšať aj nejakú inú, ja robievam takúto, takú diétnejšiu:
250 tvarohu, 2-3 mrky (podľa veľkosti), 1 menšia cibuľa, soľ. Mrkvu postrúhať, cibuľu pokrájať, , zmiešať s tvarohom, podľa chuti osoliť. Ak sa mi zdá hustá, zriedim kvapkou mlieka. Najlepšia je rozležaná, na druhý deň, chutí podobne ako šalát z tresky.
janara
mne pripadá ako "tvarohová treska", ktorú mám veľmi rada