Kto vie ludkovia poradte.ako mrazite zeleninu, cerstve ryby, maso,
polotovary mne sa zda ze moja mraznicka mrazi rovnako dole sko
aj hore.a viem ze kazdy druh by sa mal mrazit pri inej teplote
mrazu .
Kto vie ludkovia poradte.ako mrazite zeleninu, cerstve ryby, maso,
polotovary mne sa zda ze moja mraznicka mrazi rovnako dole sko
aj hore.a viem ze kazdy druh by sa mal mrazit pri inej teplote
mrazu .
samozrejme určité zásady treba dodržiavať, čím rýchlejšie potraviny zamrznú tým lepšie, preto majú mrazáky funkciu rýchleho zmrazovania... mraziť by sa nemali veľké kusy, napr. mäso max. 2kg, drobné ovocie, pečivo mraziť na tácke až potom zabaliť...
takisto pri rozmrazovaní platia určité zásady, rozmrazovať pomaly najlepšie v chladničke... ovocie do koláčov, zeleninu do polievky nerozmrazovať vôbec ale použiť ju zmrazenú..
je toho veľa ale aj informácii je na webe veľké množstvo....