Diskusie
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár dnes 06:14
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 572 najnovší komentár dnes 14:37
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Smejkad: Polotovary 7 najnovší komentár 2. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 572 najnovší komentár dnes 14:37
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár dnes 06:14
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Ocko: konfirmacia 26 najnovší komentár 13. novembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 442 najnovší komentár dnes 14:37
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár dnes 06:14
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár včera 22:28
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Pečené tekvicové nugetky VIDEO -
Zapekané gnocchi s hubami a klobásou VIDEO -
Parmezán pre vegánov? Áno, takto jednoducho si ho urobíte VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO
-
Najlepšie októbrové recepty: Opitý Izidor jednoduchšie, metrový zákusok inak aj klasické obložené chlebíčky -
Bez škrupinky: 13 receptov na orechové koláče. Tradičné, aj o akých ste ešte nepočuli -
12x chutná večera z minima surovín: Nemusíte mať napratanú chladničku, aby ste uvarili výborné jedlo! -
Vďačné jedlo: 14x zapekané zemiaky. Možnosti sú nekonečné, s čím si ich urobíte? -
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria -
Pečie celé Slovensko: Na rade sú lokše, buchty a medovníky, babičkine dobroty, ktoré milujú celé generácie -
Overená metóda z Ázie: Koľko vody pridať k ryži, aby nebola tvrdá ani rozvarená? Tento trik s prstom zaručene funguje
Ale tiež súhlasím s tým, že by som nezaťažovala detský organizmus dnešnými mliečnymi výrobkami, zvlášť tými lacnejšími. Koniec-koncov veľa detí má na dnešné mlieko alergiu. Nedávno bol článok o tom, aký problém majú na vysokohorských chatách s rozkladom dnešných hmmm oproti minulým rokom. To predlžovanie trvanlivosti výrobkov má vplyv aj na iné veci.
Keď písala Marianne o kozom mlieku, tak ja som bola odchovaná na čerstvo nadojenom kravskom mlieku, ktoré mi každý deň nosil starý otec z majera a dokonca len od jednej kravy, lebo zo sušeného mlieka som mala katary, dokonca jedna susedka mi nosila pár kvapiek somárieho mlieka, ale to mi mama povedala len nedávno... Vraj je najkvalitnejšie a najzdravšie.