Rôzne

Môj smútok

elekra - fotkaelekra, 8. apríla 2011

Trochu som sklamaná, že sa mi nepodarilo vyhrať príbor (veľmi som ho chcela). Nemám asi šťastie. Recept na guľky je mojou vlajkovou loďou, čo sa týka neobvyklosti receptu. A sú z lacných a dostupných surovín. Sú síce prácnejšie, ale naše mamy a staré mamy mali na to čas. Ale zato na Varechu nezanevriem a budem sem chodiť a pridávať recepty ďalej. Možno sa mi v budúcnosti predsa len zadarí a nejaká výhra ma poteší. Pozdravujem všetkých "varechárov".

@zareaguj


Diskusia k téme

alena45
pozrela som aj Tvoj recept, je naozaj zaujímavý, no čo už, ľudský faktor nepustí. Ale aj krivda trvá len tri dni. Tento týždeň som taký pocit tiež zažila, a ešte to nie je za mnou. Možno zajtra na záhrade ma to prejde.
lucylee
@elektra bolo tu pridaných viac dobrých receptov a redakcia sa musela rozhodnúť, nestrácaj nádej, raz určite vyhráš a snáď si nepridala recept iba kvôli výhre? Radosť z pozitívnych ohlasov je predsa krajšia ako nejaká výhra, nie?A niekoľkonásobne vyváži aj sklamanie. Ešte raz si prejdi pozitívne komentáre a hneď ti bude lepšie :)
vybusna
:o))))) som sa musela zasmiat a este aj teraz ked pisem sa usmievam na monitor od ucha k uchu. Veru aj ja som si brusila zuby :o))) a nic...a veru som vytiahla pre mna tazky kaliber, slovenske najslovenskejsie nepoznane:o)))) som sa doslova tesila na slovensku podmienku, lebo toto jedlo varim velmi malo a tu ho mas....elektra ale recept mas ozaj krasny....nesmut...len teraz musim prist na to, ako dat z tvare ten usmev, neviem to zastavit.
jatanika
@elekra , @vybusna , veru oba tieto recepty súi veľmi pekné... ale keď konkurencia je každý týždeň taká veľká.... ja by som teda mnohokrát nechcela byť na mieste redakcie... a viete čo mne napadlo celkom na začiatku súťaže... že niekto pridá starodávny a zaujímavý recept z jahňaciny alebo baraniny, čo bolo kedysi najbežnejšie mäso na Slovensku, a vyhrá... aj keď dnes už vôbec bežné nie je... o to by to však bolo originálnejšie...
yanah
:o dámy, naozaj ma mrzí, že som vám ten príbor "vyfúkla" :(( .... možno by redakcia mohla vysvetliť podľa akých kritérií vyberala, že čo ich zaujalo na tých receptoch ktoré vybrali (alebo losovali?) ... som tu nová, takže naozaj neviem ako to tu funguje ...
... mimochodom, tiež som tipovala na výhru vaše dva recepty :))
michsamant
@yanah ani nahodou nech ta to nemrzi!!! ved to nie je posledna sutaz..... u nas sa je aj rukou :))) je to prakticke, nepopalim si jazyk, pretoze najprv mi to popali prsty
jatanika
@yanah , určite nelosovali, tvoj recept právom patrí medzi výherné... len je takých receptov, podľa mňa, zvyčajne viac než cien... :-))
vybusna
@yanah neblazni...ved sa bavime...vobec ti nezavidim, mas krasne recepty, tak sa netentockuj :o)))
@jatanika ja mam mam recept z jahnaciny, ale je to velkonocne jedlo, tak som si ho *setrila na velkonocny tyzden :o))
yanah
:)) ale nieéééé......"netentočkujem " sa :))
asi som mala dať do toho prvého komentára viac usmievajúcich sa smajlíkov :))

evusik
@elektra a vieš koľko je takých smutných čo si mysleli že vyhrajú a nič? a opakuje sa to týždeň čo týždeň..... ja si myslím že vyhrali pekné recepty... tvoj a minimálne dvadsať ďaľších bolo tiež krásnych ale ceny boli len dve.... no nechcela by som byť na mieste poroty :-)))) ale veď nejde o život, či?
janger
@elekra , ked som citala nadpis, tak som sa zlakla, ze co sa komu stalo.... Nic si z toho nerob! Kazdy nemoze vyhrat. Je vzdy strasna kopa vybornych receptov...Tvoj recept bol tiez vyborny, mnohych obohatil a to tiez stoji za to. Potes sa z toho mnozstva komentarov, co si dostala :-))). Ved kazdy pozitivny komentar je vlastne taka mala vyhra. Maj sa a nesmut uz :-)!
elekra
Milé moje spoluvarechárky (neviem, ako by som Vás všetky naraz pekne pomenovala), ste veľmi zlaté, nebojte sa, nič sa nedeje, ja som len chcela vyjadriť svoje pocity. A že som nevyhrala to naozaj nie je tragédia. Aj naďalej som Vareche verná a keď niečo fajné ukuchtím, podelím sa s Vami. Ja mám slovenské recepty veľmi rada a zemiaky zvlášť. Prajem Vám všetkým krásny víkend!!!!
arasidka
elekra - tu ti posielam niečo na rozptýlenie:
Na krčme sa rozbije okno a vletí dovnätr valček :
Krčmár volá:"Fero, kukny, došla ti esemeska"
kuchticka
@elektra , ked som zacala citat Varechu, zacala som ostosest pridavat recepty. Ani nie preto abych vyhrala (ja vyhrat nemozem), ale pre zaujimavost. Tiez som bola smutna z toho, ze tie moje recepty zrejme nikto necital, nikoho to nezaujimalo, zrejme preto, ze to neboli fotorecepty. Prestala som s receptami a iba citam. Nemam cas vsak citat vsetky recepty a tak o tvojom ani neviem.
hubata
No a co? Sme zdraví, žijeme - no tak sme potom šťastní že sme sa tu dnes na vareche zišli.
Pssst........ aj ja by som chcela niečo vyhrať..... psst .....
yanah
... rovnako ako @elekra , aj ja by som sa chcela s vami podeliť o svoje pocity ...
... mám z celej tejto diskusie veľmi, ale naozaj veľmi zmiešané pocity ...
kata50
Drvivá väčšina z nás, čo prispievame fotoreceptami do Varechy, v kútiku duše dúfajú že práve ten môj recept získa ocenenie. Výhry sú naozaj pekné a praktické - tak prečo nie ??? Kto tvrdí opak - nie je úprimný. A tak to aj má byť. Nehanbime sa za svoje sny a túžby. @elektra má právo na smútok, keď veľmi očakávala teraz výhru. A veľmi si vážim, že to povedala nahlas. @yanah má právo na radosť a predsa nebude " chodiť po kanáloch " zato, že vyhrala. Doprajme jej to. Tešme sa s ňou, nech je radosť väčšia. "Sme zdraví, žijeme - no tak sme potom šťastní že sme sa tu dnes na vareche zišli." - hubatá to vystihla veľmi pekne. Držím palce všetkým Varecháčkam ( aj sebe :-))) ) aby sme aj my niekedy vyhrali. A potom si pošleme gratulácie. Ešte peknú nedeľu všetkým prajem. :-)))
evusik
@yanah celkom chápem, že ti táto debata nie je príjemná ale nebuď smutná.... tvoj recept je výborný a zaslúžil si výhru a myslím že ti ju všetci prajú... tak to v živote chodí jeden sa teší, druhý je smutný.... na budúce sa budú zas tešiť druhí varecháči .... prajem ti pekný podvečer :-)
pusta
@elektra , nie iba jedna lampa svieti na svete. je toľko krásnych vecí, čo stoja za to a sú oveľa hodnotnejšie ako práve príbor.stačí sa k nim len zohnúť a zdvihnúť ich k sebe a tešiť sa z nich, ver mi. tvoje recepty sú pozoruhodné a ľudia si ťa zapamätajú práve vdaka nim.
betka11
dievčatá som tu nová,čítam,prezerám občas sa pousmejem no verte nie zo škodoradosti,ja som tiež bola zapojená v jednej súťaži a bola som skalopevne presvečená,že vyhrám ale keď mi poslali sms,že ďakujú za účasť v hre a mám skúsiť nabudúce tak som si povedala,kašlem na vás ,no s receptami je to INE výhra je už to že varecháči pečú,varia a kúzlia podla nášho receptu a chvália našu snahu podeliť sa s ostatnými,poradia keď potrebujeme,vypočujú naše boliestky a pod. myslím si že aj to je výhra,že nie sme same na "svoje starosti" sme ako jedna velká rodina ochotná pomôcť.
elekra
Milé Varechárky! Receptíky pridávam aj naďalej, každý deň si pozriem, čo pribudlo nové, prečítam si diskusie a poteším sa skvelými receptami. Len sa mi stáva, že si na fotenie postupu pri varení spomeniem neskoro a recept je už skoro hotový. A nahovorila som na Varechu aj baby v robote!