O Varecha.sk

Migrácia databázy znemožňuje tajné správy

conscientia - fotkaconscientia, 15. novembra 2016

Pod linkom  varecha.pravda.sk/diskusie/databaza-migruje-/7356-forum.h...
tu táto téma bola už raz nadhodená, no vyšumela rýchlejšie než minerálka a tím Varecha.sk sa k nej ani nevyjadril.

Pretože mi vadí, že sa "diskusie" a "výmeny názorov" riešia pod receptom autora (považujem to za neúctu voči autorovi receptu, nakoľko mnohokrát si tam žaby a myši riešia záležitosti, ktoré s receptom či jeho autorom absolútne nesúvisia), ako aktívneho sledovateľa tohto webu ma zaujíma, či funkcia tzv. tajných správ bude vôbec ešte niekedy obnovená. Mám dojem, že nielen ja by som ju uvítala.

Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

buchtabuchta
Nielen žaby a myši, nielen výmeny názorov. Niekedy chceš odkázať autorovi receptu niečo, čo by nemusel v diskusii ani objaviť. Alebo s niekým pokecať, a musíš si verejne hrkútať.
mijaita
2x jsem kontaktovala primo @Tomas Abaffy s dotazem na TS (nejen). Prvni odpoved znela - odpovím co nejdrív. Po půl roce jsem se mailem připomněla a tak mi pro jistotu už vůbec neodpověděl. K takovému jednání už nemám co říct. Je to smutné, když přání lidí, kteří web udržují při životě, jsou absolutně ignorována.
alena45
ja tam už ani ikonku nevidím, možno rozmýšľajú, akú farbu použiť, ak príde nová pošta a budeme prekvapení. Alebo aj nie.
Ano, občas, ak chcem napísať niečo osobné, súkromné, mimo recept a ja nemám iný kontakt ako tu, tak sú tie správy dobré.
conscientia
@Alena45 (15.11.2016 21:19)
Ja by som možnosť posielania správ v rámci Varechy uvítala i z toho dôvodu, že nemám záujem poskytovať svoje e-mailové adresy verejne.

Inak všetko po starom...




janger
@conscientia , skusila som ti poslat spravu z "napadov". Len tak na skusku, ci to funguje....Ak chces, pozri na to :-).
katka78
TS fungujú stále, akurát v utajení. Asi aby boli skutočné tajné. Už som to v inej diskusii spomínala, ale pridám teda link ešte raz aj sem  www.varecha.sk/w/ts/...