sef mi volal z cudzieho cisla tak som mu dvihol a chce po mne aby
som doma zrobil krabie tycinky na ochutnavku lebo potom to
budeme robit v robote pre jednu firmu, ktora bude mat u nas
teambuilding,nevietee mi poradit? ja dam asi vypoved a pojdem
vykladat vagony alebo dokladat tovar. Dakujemvam za radu a
omluvam sa ze vas s tym otravujem
KTO JE EŚTE ZA VAGÓNY ???????
Niečo z tohto?
salamanderhours.com/2011/12/19/whats-in-a-crab-stick/...
Čaba neblázni !!! Už len to by nám chýbalo aby hltavec niečo vytvoril
A ešte ma jedna vec zaujíma - ak som tomu dobre rozumela, tak on chce, aby si to všetko robil doma?
Pridávam sa k ostatným,vrele doporučujem tie vagóny,ale na druhej strane neviem,či ťa tam nebude škoda.Veď určite nie každý obrábač kovov vie,čo je to teambuilding ...
Počúvaj,že ty chceš v tej reštike postúpiť aspoň na managera!Priznaj sa,že tými krabími tyčinkami si chceš u šéfa len šplhnúť!
Tak čo si vykuchtil,prezraď ! Žeby nebodaj vlastná kalkulácia ?
Ináč svokra musí byť tiež dobrá gurmánka, keď ti pripravila takú delikatesu....
maturitou a nevie aké vnútornosti sú jedlé. Čo asi plávalo v polievke
v reštaurácii v ktorej " že vraj " pracuje so šéfom - automechanikom
-pomocníkom v kuchyni na lodi. Vie si niekto predstaviť tu reštauráciu? A prečo zrušil tu diskusiu " vnútornosti " ? Kazila mu
renomé kuchára výskumníka ?
Tu je postup vsak v azii sa robia od 16 storocia tieto rybacie fasirky.
www.wisegeek.com/what-is-surimi.htm...
Žena príde k novému gynekológovi a pýta sa:
"Mám ísť na kozu?"
Doktor jej hovorí:
"Nie paninko, len sa tu pekne postavte, rozkročte sa a vyhrňte si troška sukničku"
Žena tak spraví, gynekológ si ľahne na zem, dlho hľadí, potom pošmátra, vyšetrí, sestrička mu podáva nástroje....
Keď vyšetrenie skončí, žena ide za sestričkou a pýta sa jej:
"A to je u vás normálne? takéto vyšetrenie?"
a sestrička jej odpovedá:
"No viete, náš pán doktor bol pôvodne automechanik, dlho bol na úrade práce, potom si spravil rekvalifikáciu a teraz je z neho gynekológ!"
tak s tebou @hltavec a s tvojim šéfom je to rovnako, len si si vybral zlú rekvalifikáciu... mal si sa pýtať za gynekológa, teraz by si nepozeral do hrncov, ale niekam celkom inam.....
Niekedy existovalo porekadlo:,,Šuster,drž sa svojho kopyta!"ktorým sa aj väčšina z nás v minulosti riadila.
Ale toto už dávno neplatí a potom to takto vyzerá, keď sa napríklad z elektrikára z večera do rána stane hoteliér - veľký šéf ! Tiež som to zažila ...
rybacie file nadrobno posekas a vyplachnes v studenej vode v sitku,kym nedostanes nieco ako pasteku,potom pridas do toho bielok,olej,sol(ja si myslim ze by si mohol aj korenie).to sa vari na pare a potom robis s toho co chces,tycinky,gulicky....hladala som ale som nasla len toto :(
Na tú červenú farbu skús kúpiť potravinárske farbivo - tesco, kaufland alebo v drogérii. Ale najdôležitejšia je krabia príchuť a to veru neviem, kde zoženieš.
skramlikova.wordpress.com/2011/05/17/surimi-tajemstvi-krabich-tyc...
Hltavec,čo myslíš ? Poznáš príslovie: ,,Božie mlyny melú pomaly,ale iste?" Tak asi nejak to vždy aj končí...
Každý dospelý rozumný človek by mal už predsa vedieť,na čo má a na čo nie...
@evusik ? - no teda! :-))
@evusik 100 bodov
musíš sa slušnejšie vyjadrovať, lebo ti budú mazať komenty :-)))
myslel som to humorne. Celá táto stránka sa ani nedá ináč brať.
Ale niekedy sa treba aj zasmiať a myslím si,že sa mu hlavne včera podarilo zabaviť nás všetkých do neskorých večerných hodín!Takže hltavec vďaka !
A @evusik , tvoj názorný príklad ma pekne pobavil, páčilo sa mi to, napokon aj v tej reštaurácii ( od @hltavec ) bude v polievke plávať motorový olej a miesto príborov budú montážne kľúče, tak to vypadá.
PS:Len nie prosím ťa plnenú slepicu...
Na tuto davku kterou ti tedka napisu jich budes potrebovat asi 12 ks.
Do nerezove misky si dej vodu a led, do te misky posad druhou misku, do ktere rozmichas 1 zloutek, 1 cup (200ml) ledove vody a 1 cup (100g hl. mouky, muze byt klidne i ryzova) a lehce zamichej ... nepremichej! Musi to byt fluffy! Ted muzes ocistene srimpy ponorit do toho testicka a ihned je hazet do oleje a smazit (350F) pekne do zlatova. Pak je pokladej na paper towel aby nebyly mastne. Je to basta, ja je delam kazdy tyden. Yummy! Good luck!
Moc se omlouvam!
Tak ale to je potom z toho surimi dobry akorat tak vychlazeny salat.
Takze pojdme na to.
1 baleni imitace krabich nozek Surimi
1/2 hrnku niva dressing na salaty
1 hrnek posekany celer (zeleny stonky)
1/2 hrnku strouhaneho cerveneho zeli
2 hrnky posekaneho hlavkoveho salatu (lettuce)
1 lzicka suseny kopr
cerstvy pepr
sul
Vse lehce promichat a nechat vychladit!
A som zvedavá,čo na koniec vykuchtíš ! Bude aj ochutnávka?