Varecháči, ako uchovávate ligurček? Mrazením alebo sušením? Ide mi o to aby pokiaľ možno zostali celé vetvičky, nie drvené lístky. Vďaka za rady.
@zareagujDiskusie
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 20. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 7 najnovší komentár včera 10:49
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 267 najnovší komentár dnes 16:59
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 15 najnovší komentár 12. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 267 najnovší komentár dnes 16:59
- Sovka62: Kukurica s makom 7 najnovší komentár včera 10:49
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 20. februára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 28 najnovší komentár 16. februára 2025
- Siisa: Vie niekto čo sú v skutočnosti kvasnice - droždie ? 10 najnovší komentár 15. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 122 najnovší komentár dnes 16:59
- Sovka62: Kukurica s makom 7 najnovší komentár včera 10:49
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 4 najnovší komentár 12. februára 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 20. februára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Veľkonočné rezy +fotopostup
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne +video
-
Fantastické bravčové stehno v horčicovej omáčke +fotopostup
-
Jablkový koláč s orechovým a lístkovým cestom +fotopostup
-
Vláčna jablková torta s čoko-jogurtovou polevou
-
Fánky +fotopostup
-
Sladké kolieska podľa receptu zo stredoveku +fotopostup
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Paprikové kura s ryžou z jedného pekáča VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Domáci zázvorový sirup na zahriatie, na podporu trávenia aj proti bacilom VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Že vyšľahaná šľahačka do mrazničky? Aj keď to znie neuveriteľne, funguje to! VIDEO
-
Zemiakové ružičky, efektná príloha k slávnostnému jedlu VIDEO
-
Na každý deň: 10 jednoduchých koláčov, v ktorých zahviezdia všetky vaše džemy
-
Chutné voľno: Čo variť deťom cez jarné prázdniny? 10 tipov na jedlá, ktoré milujú
-
Porazte neduhy: Židovský penicilín, zázrak či bojovníčka proti chrípke. 11 receptov na polievky, ktoré liečia
-
Pre celú rodinu: Cestoviny, ktoré milujú všetky deti, jedlá z jedného pekáča aj sýta polievka. 11x sobotný obed z mletého mäsa
-
Lákavé a lahodné: Recepty na najlepšie zákusky s bielou čokoládou. Na slávnostné príležitosti, aj jednoduché bez pečenia
-
Nehodí sa len na kašu: 10 receptov na nenáročné koláče z detskej krupice
-
Stojí za vyskúšanie: Kuracie na spôsob sviečkovej. 8 lacnejších, rýchlejších a zdravších verzií jedla, ktoré tak milujeme
ja tiež suším celé stonky, samozrejme po zmrazení sa lámu, tomu nezabrániš, ja dávam celé byle do veľkého zatváracieho sáčku uložím ho naplocho nechám zmraziť, no ale časom sa mi to domrví, no a dávať to do dózy zaberie zas veľa miesta... ale to čo ti radí @lba je asi najlepšia rada ako uchovať celé zamrazené stonky...