Varecháči, ako uchovávate ligurček? Mrazením alebo sušením? Ide mi o to aby pokiaľ možno zostali celé vetvičky, nie drvené lístky. Vďaka za rady.
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 82 najnovší komentár dnes 08:29
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár včera 11:18
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 82 najnovší komentár dnes 08:29
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár včera 11:18
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Mimka946: Platkova želatina 9 najnovší komentár 29. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 128 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 82 najnovší komentár dnes 08:29
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár včera 11:18
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Už ste o tom počuli? Túto účinnú zbraň proti otravnému hmyzu na balkóne má doma každý VIDEO
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou VIDEO
-
Jednoduchý trik, ako šikovne dávkovať lepkavé suroviny VIDEO
-
Ľahučká maková bublanina s ovocím VIDEO
-
Pikantný vajíčkový šalát VIDEO
-
Rýchle varenie: 13x špagety s letnou zeleninou. Spravte k nim omáčku z cukiet, paradajok či baklažánu, nikto nebude protestovať
-
Uľahčite si život: 11x obed z jedného pekáča. Toto sa urobí skoro samé!
-
Keď ju nestíhate jesť: Bohatá úroda cukiet? Toto sú spôsoby, ako ich spracovať, aby vydržali dni, týždne aj mesiace
-
Jednoduché pečenie: Žiadne miesenie, šľahanie ani vaľkanie cesta. 10 receptov na mrveničkové koláče s ovocím
-
Letný obed: 12x zeleninový prívarok s klobáskou, vajíčkom či fašírkou. Takto určite zasýti každého
-
Mám chuť na niečo mrazené: Túto bleskovú zmrzlinu urobíte za 5 minút. A ani z nej nepriberiete
-
Najlepšie recepty: Starostove rezy, bryndzový koláč, bublanina... V júli sa pieklo vo veľkom a toto vám najviac zachutilo
ja tiež suším celé stonky, samozrejme po zmrazení sa lámu, tomu nezabrániš, ja dávam celé byle do veľkého zatváracieho sáčku uložím ho naplocho nechám zmraziť, no ale časom sa mi to domrví, no a dávať to do dózy zaberie zas veľa miesta... ale to čo ti radí @lba je asi najlepšia rada ako uchovať celé zamrazené stonky...