Rôzne

Lasange

mimka946 - fotkamimka946, 28. apríla 2014

Prosim vas kolko stoji jeden balik (lasange) ? a predavaju to zmrazene ci medzi cestovinami? este mala otazka kolko kusov je v jednom balik dakujem :)

@zareaguj


Diskusia k téme

safran
Mimka, ak dokážeš urobiť tortu, tak by som čakala, že máš trpezlivosť. Lasagne nie je nič iné, ako rezancové cesto, to by si mohla zvládnuť. Vajíčko, múka zamiesiť a rozvaľkať - máš to čerstvé, svoje na okamžité použitie :-) a nepreplácaš na mraky :-))) Nepredvárať!!!
mimka946
no to ano ale nemam cez tyzden tolko casu :))) no asi predsa skusim tie domace snad aa vydaria,cestoviny som doma nerobila vzdy mame kupene
safran
ak máš čas robiť "domácu omáčku či plnku" do tých lasagne (máš prehodené písmená - vieš?), tak, stíhaš cesto, ak chceš kupované lasagne a kupované omáčky, tak sa práve z tejto diskusie vytrácam.
evanaaa
Ak kúpené, ceny sú rôzne, napr. v Bille za 1,99 euro, a majú ich aj v Kauflande, občas v Lídli......
mimka946
no ja rada varim,peciem len cestoviny su moja slabina ale presvecila si ma skusim ich za pokus nic nedam.
klotilda
V núdzi, keď chcem tie cestoviny čo najskôr urobiť, dobré sú aj kupované. Prečo nie ? Nám chutia.
mimka946
skusila som domace nabuduce mozno kupovane uvidim ako to dopadne uz su v rure
danatn
cca 10-12 ks sa dá kúpiť aj za dve eurá. Neviem porovnať s domácimi, no na kupovaných tiež nie je nič zlé. Neviem akú značku som kedy kúpila ale keď ich necháš dobre zmäknúť, tak nebol žiadny problém
eldina
robím z kupovaných, ktoré sa nevaria..len netreba zabudnúť, že posledné lasagne, navrchu, treba nechať asi pol h napučať pod bešamelom..aby horná časť po upečení nebola tvrdá..