Ahojte vsetci co ste sa zapojili do diskusie Madarske parene buchty - kysnute halusky. Dakujem za pomoc pri hladani a rieseni co by to tak mohlo byt
Skusala som recept podla Aleny. Vsetko bolo super od zamiesenia cesta az po vlozenie do hrnca. No a tam to aj skoncilo. Mam dva prihorete hrnce, ktore neviem ci vobec pojdu vycistit (to sa mi teda este za celu moju 20 rocnu kucharsku karieru nestalo. Ak neratam ze som si raz varila zemiaky a zabudla som na to a ked vyvrela voda uz sa iba piekli do cierna) a na taniery teda ani zdaleka to co by to byt malo. Prosto toto je jeden z tych receptov, ktore sa urobit na zaklade receptu nedaju treba to vidiet robit profika a vychytat vsetky nuansy k tomu aby to bolo to co to ma byt. Ak mate niekto odvahu a skusite to drzim palce a ak nahodou viete o niekom kto to vie robit tak mi dajte kontakt preberiem s nim kde mohol byt problem.
Cinkla to bolo len malé upozornenie, na vychytávky je lepšia Marienka44, (haha, nech mi prepáči), nie nebola som učiteľka, len ako puberťáčka som sa na ňu hrávala.