Diskusie
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár včera 21:33
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 79 najnovší komentár 30. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 109 najnovší komentár 2. apríla 2024
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 7 najnovší komentár 22. apríla 2024
- Kristinaseda: Ako schudnúť, keď mi tak chutí jesť? 3 najnovší komentár 17. februára 2024
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár včera 21:33
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 79 najnovší komentár 30. apríla 2024
- Martamm: Odšťavovač 29 najnovší komentár 25. apríla 2024
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 7 najnovší komentár 22. apríla 2024
- Kecupicek: Netradičný živý plot 27 najnovší komentár 16. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 49 najnovší komentár 30. apríla 2024
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár včera 21:33
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 240 najnovší komentár 10. apríla 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Pekne tvarované: 10x sladké rožteky bez kysnutia, zato s tými najobľúbenejšími plnkami
- Plný hrniec: 10x výdatný fazuľový guláš. S mäsom alebo aspoň s dobrou klobáskou
- Funguje aj kefír, cmar a acidko: 10 jednoduchých koláčov z kyslého mlieka. Na dobrý koláč naozaj nič extra nepotrebujete
- Takmer bez práce: Stačí len vymiešať a upiecť. 10 receptov na koláče z jednej misy
- Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
- Sýty obed: 7x zemiakové knedle plnené mletým mäsom. A nechýba ani výborný tip, ako si prácu uľahčiť
- Aj pre oslávenca: Nemáte talent na torty? Tieto sviatočné rolády dôstojne obstoja aj pri slávnostných príležitostiach
recept mam od mojej maminy a podla neho zakladam uhorky uz roky:
uhorky ako kvasaky na zimu robim tak, ze cele umyte uhorky naukladam do pohara-sedmicky, pridam stiplavu papricku a zalejem prevarenym nalevom: na liter vody 3 deka soli, uzatvorim srobovacim vieckom, pohar obratim hore nohami, dam do druheho dna do deky, obcas sa uhorky zakalia, to nevadi, casom sa vycistia, na spodu pohara usadenina nie je na zavadu, ulozim do chladnejsej miestnosti a vydrzia aj dva roky,
podla chuti si do nich mozes popridavat co mas rad-a, ja som zvyknuta len s palivou paprickou,
nech sa ti vydaria a vsetym chutia:-)
chren a kúsok kôrky z chlebíka, 2 PL soli/.
Po vykvasení / 4 dni /, boli všetky uhorky úplne mäkké!
Kde som spravil chybu?