Diskusie
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 0 zatiaľ bez komentárov
- Smejkad: Polotovary 6 najnovší komentár 27. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 970 najnovší komentár včera 21:51
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 4 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Daniela15: Stratený? 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 970 najnovší komentár včera 21:51
- Smejkad: Polotovary 6 najnovší komentár 27. októbra 2025
- 2010: Medzinárodná svadba 40 najnovší komentár 26. októbra 2025
- Herculles: Prvé príkrmy pre bábätko 6 najnovší komentár 23. októbra 2025
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 2 najnovší komentár 21. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 637 najnovší komentár včera 21:51
- Smejkad: Polotovary 6 najnovší komentár 27. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 1 najnovší komentár 16. októbra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Ako spraviť úhľadné, rovnako veľké fašírky či burgery? Túto pomôcku máte určite doma VIDEO -
Syrové tyčinky v slaninke, super tip na chuťovku z toastového chleba VIDEO -
Slané mafiny so šunkou a s kukuricou VIDEO -
Kurací perkelt s cestovinami Ideál VIDEO -
Polievka z pečenej cvikly VIDEO -
Kapustové lokše VIDEO -
Jablkovo-škoricové slimáčiky z mafinovej formy VIDEO
-
Recepty na domáce lokše: Nielen zo zemiakov, ale aj ako ste ich ešte nerobili -
Nájdite odpoveď: Premývať ryžu pred varením alebo nie? Toto by ste mali vedieť, aby ste sa rozhodli správne -
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na všedné dni, Halloween aj dušičkový víkend -
Sladké opojenie: 10 makových zákuskov, ktoré si vás podmania na prvé ochutnanie -
Do školy aj do práce: 12x voňavé škoricové koláče do ruky -
Známe aj nové: 11 výborných tipov, čo navariť z mletého mäsa -
Pre rodinu aj hostí: Chcelo by to niečo viac, než len obyčajný koláč? 13 receptov na jablkové rezy, ktorými nikdy nič nepokazíte
recept mam od mojej maminy a podla neho zakladam uhorky uz roky:
uhorky ako kvasaky na zimu robim tak, ze cele umyte uhorky naukladam do pohara-sedmicky, pridam stiplavu papricku a zalejem prevarenym nalevom: na liter vody 3 deka soli, uzatvorim srobovacim vieckom, pohar obratim hore nohami, dam do druheho dna do deky, obcas sa uhorky zakalia, to nevadi, casom sa vycistia, na spodu pohara usadenina nie je na zavadu, ulozim do chladnejsej miestnosti a vydrzia aj dva roky,
podla chuti si do nich mozes popridavat co mas rad-a, ja som zvyknuta len s palivou paprickou,
nech sa ti vydaria a vsetym chutia:-)
chren a kúsok kôrky z chlebíka, 2 PL soli/.
Po vykvasení / 4 dni /, boli všetky uhorky úplne mäkké!
Kde som spravil chybu?