Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 234 najnovší komentár dnes 15:15
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 4. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 234 najnovší komentár dnes 15:15
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 4. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Mimka946: Platkova želatina 9 najnovší komentár 29. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 234 najnovší komentár dnes 15:15
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 19 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 4. augusta 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Už ste o tom počuli? Túto účinnú zbraň proti otravnému hmyzu na balkóne má doma každý VIDEO
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou VIDEO
-
Jednoduchý trik, ako šikovne dávkovať lepkavé suroviny VIDEO
-
Ľahučká maková bublanina s ovocím VIDEO
-
Pikantný vajíčkový šalát VIDEO
-
Demikát, to je svetový unikát! Takto sa jedinečná slovenská bryndzová polievka varí na Liptove VIDEO
-
Slaná bublanina VIDEO
-
Uľahčite si život: 11x obed z jedného pekáča. Toto sa urobí skoro samé!
-
Zásoby do komory: 12 variácií ako spracovať uhorky na zimu. Zaváranej klasike tu konkurujú aj netradičnejšie chuťovky
-
Letné pečenie: 11 receptov na osviežujúce citrónové rezy
-
Najlepšie recepty: Starostove rezy, bryndzový koláč, bublanina... V júli sa pieklo vo veľkom a toto vám najviac zachutilo
-
To naj z Varecha.sk: 11 najklikanejších receptov na slané cuketové koláče
-
Obedy aj večere: Sezónna zelenina, nedeľné mäso aj niečo sladké pre deti. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Navrch koláča: 7 spôsobov, ako urobiť chrumkavú mrveničku aj bez masla
recept mam od mojej maminy a podla neho zakladam uhorky uz roky:
uhorky ako kvasaky na zimu robim tak, ze cele umyte uhorky naukladam do pohara-sedmicky, pridam stiplavu papricku a zalejem prevarenym nalevom: na liter vody 3 deka soli, uzatvorim srobovacim vieckom, pohar obratim hore nohami, dam do druheho dna do deky, obcas sa uhorky zakalia, to nevadi, casom sa vycistia, na spodu pohara usadenina nie je na zavadu, ulozim do chladnejsej miestnosti a vydrzia aj dva roky,
podla chuti si do nich mozes popridavat co mas rad-a, ja som zvyknuta len s palivou paprickou,
nech sa ti vydaria a vsetym chutia:-)
chren a kúsok kôrky z chlebíka, 2 PL soli/.
Po vykvasení / 4 dni /, boli všetky uhorky úplne mäkké!
Kde som spravil chybu?