Dnes som pridala foto vykvasenej zeleniny podľa st. bulharského
rteceptu. Trápim sa tu už asi 2 hodiny s vkladaním obrázku, lebo mi
chýbajú moji pomocníci. Ak by to nevyšlo, skúsim zajtra.
Dnes som pridala foto vykvasenej zeleniny podľa st. bulharského
rteceptu. Trápim sa tu už asi 2 hodiny s vkladaním obrázku, lebo mi
chýbajú moji pomocníci. Ak by to nevyšlo, skúsim zajtra.
Záujemcovia o Váš recept môžu kliknúť tu:
varecha.pravda.sk/recepty/kvasena-zelenina-podla-stareho-...
Ak máte problém s vkladaním obrázka ku komentára, môžete ho poslať na andrea@varecha.sk
Vložím Vám ho, kam treba.
zeleninu zaťaž, mne manžel spravil také doštičky, podobné ako boli kedysi v nakladočoch Deko. Prípadne si pomôž niečim iným, napr. tanierik ap. Súdok rozhodne doplň vlažnou slanou vodou až nad zeleninu, tak, aby bola celá ponorená! Inak bude chytať plieseň a začne nezakrytá časť zahnívať. Tak isto ako pri kvasených uhorkách - tiež musia byť celé ponorené v náleve.
Držím palce a nech sa podarí a hlavne chutí.
A ešte: takto skoro kvasená zelenina je určená na rýchly konzum, pretože je dosť teplo. Ak bude vykvasená, poprekladaj do pohárov a daj do chladničky, alebo pivnice. Ja robím vždy v polovici septembra.