O Varecha.sk

Kuchárska kniha

tulitko - bez fotkytulitko, 25. marca 2013

Bojujem s mojou kuchárskou knihov,nedajú sa mi vytvoriť rubriky a aj ked chcem do nej pridať recept tak kliknem pridať do mojej kuch.knihy a ked pozriem tak tam nič nie je......ide ma poraziť.pomôžte čo s tym?

@zareaguj


Diskusia k téme

babidka
Ked si precital navod a robil podla neho - malo by to ist bez problemov .Ak sa ti napriek tomu nedari , skus sa odhlasit a potom prihlasit naspat . Ak nepomoze ani to , napis redakcii. Mozno pridu oni na to , preco to nejde .
mracik9
tulitko,mne to na začiatku robilo tiež,musíš si recept napísaný uložiť,ak ho neuložíš tak sa všetko vymaže a môžeš pracne všetko vkladať odznova.Ja to uložím najprv ako skrytý,skontrolujem a potom to dám zverejniť.Dúfam že pomohlo :))
tulitko
babidka aj to som skúšala všetko aj som do redakcii písala a da sa mi ale len kliknuť vytvoriť ribriku,ked napisem nazov a chcem uložiť tak to už nejde.macik9 aj to sa dá ako skrytý?
aroooo
no ako tak čítam vidí sa mi, že jedna asi hovorí o voze a druhá o koze. @mracik9 - ty si jej odpovedala na vkladanie vlastných receptov sem na varechu, ona si pýta založenie svojej kuch.knihy. V pravo hore máš kuch.kniha-klik na ňu, tam ponuku v asi 3 riadku moja kuch.kniha - nastavenia a návod,klik na návod - je to rozpísané,najprv si musíš vytvoriť rubriky, napr.polievky,bravč.mäso,polievky a pod. a až potom tam ukladať zverejnené recepty varecháčov klikom na uložiť do mojej kk, vyrolujú sa ti tebou zvolené rubriky a klik napr. na polievku a máš tam napr. polievku z medvedieho cesnaku.
andreac
@tulitko , je to tak, ako píše @aroooo , do Vašej kuchárskej knihy sa môžu pridávať iba recepty zverejnené na Varecha.sk. Keď si chcete pridať do kuchárskej knihy Váš recept, zapíšte ho pomocou tlačidla "Moje recepty" a dajte ho na zverejnenie, až potom sa dá pridať do kuchárskej knihy. Ak by ste mali naďalej problémy, napíšte mi mail na andrea@varecha.sk.
alique
Práve si to tu tvorím a rada by som sa opýtala, či do mojej kuchárky mám prístup len ja? Chcela by som si sem ukladať inšpirácie, ku ktorým by nikto nemal prístup. Funguje to tak, prosím?