Rôzne

Kuchárska kniha- nová verzia

3sandra3 - fotka3sandra3, 28. februára 2011

tak toto je uplne úžasný nápad , teraz mám v kuchárskej knihe poriadok a viem, kde čo mám... ďakujem... fakt sa mi to veľmi páči a som s tým nadmierou spokojná ...super :-))

@zareaguj


Diskusia k téme

morenajea
úžasné... nachádzam kopec "nových" receptov ktoré som predtým v KK nevedela nájsť :)
kimlo
Akurát že už som si niektoré recepty roztriedil a odrazu mi celá kuchárska kniha zostala prázdna...dúfam že len dočasne...
kimlo
Nepomohlo nič, ani odhlásenie a prihlásenie... stalo sa to tým že som klikol na zatriedenie do BETA verzie kuch. knihy v otvorenom recepte, nie v zozname starej kuchárskej knihy.. dalo by sa to nejako obnoviť? mal som tam vyše 300 receptov.
tomas
@klimo čiže, ak tomu správne rozumieme v nejakom recepte ste klikli na zaradenie, vybrali tam rubriku a POTOM keď hore v menu kliknete na kuchársku knihu tak sa tam ten recept v príslušnej rubrike nenachádza?

Existuje ešte stará verzia kuchárskej knihy:
 varecha.pravda.sk/kucharska-kniha/stara/...


evusik
Tak, už je to tu - NOVÁ KUCHÁRSKA KNIHA - fakt som nadšená. Ľudia ktorí na tom pracovali odviedli veľký kus práce a my si môžeme konečne usparadúvať recepty podľa seba a hlavne prehľadne. Len som sa unáhlila a začala som vytvárať hneď kategórie a potom som zistila že to mám hrozne na preskáčku a radšej som to vymazala. Lepšie je sadnúť si, popozerať si aké druhy receptov si ukladám a na papier si napísať jednotlivé kategórie a až potom začať ukladať. Aspoň ja to tak urobím aby som mala v kategóriach prehľad..... Každý si určite usporiada svoju kuchárku podľa vlastného uváženia a dobré je že sa dajú kategórie aj vymazať bez toho aby som vymazala aj recepty... Len škoda, že teraz nemám čas, ale už to vidím že dnes presedím na Vareche celú noc. Ale ja sa už nato teším :-) som normálna :-) ale čo, muža som vystrojila do Prahy na dva týždne :-( tak čo už. Prajem aj vám veľa zábavy a redakcii jedno veľké ĎAKUJEM :-))))))))))))
kimlo
@ tomas presne tak ako popisujes, akurat ze mi zmizli vsetky recepty, ci zaradene aj nezaradene, ostal mi tam len ten jediny ktorym som to vlastne sposobil.. upozornujem ze najskor som recepty zaradoval zo zoznamu v kucharskej knihe, az tento jeden recept som otvoril, lebo som si chcel precitat suroviny aby som ho mohol zaradit do nejakej kategorie. V otvorenom recepte som klikol na tlacitko "pridal do svojej kucharky" BETA (to BETA bolo cervenym). Vtedy mi to vsetko zmizlo.. ta stara verzia mi funguje, skusim ich pozaradovat z nej.
mlska
Na toto sme čakali. Ste úžasní, veľmi, veľmi ĎAKUJEM. Sami vidíte, ako Vám stúpa počet nadšencov tejto stránky. To by sme Vás mali pozvať na dobrý obed. Zaslúžite si.
basqa91
neviem ci sa to deje len mne, ale po kazdom zaradeni receptu do vytvorenej rubriky my vyskoci chybove hlasenie, recepty mi normalne zaradzuje, len mi to stale vypisuje...
janazjarku
Neodolala som a už som si vytvorila oddelenie "Polievky" a všetky som presunula :-) celkom bez problémov !! predpokladám, že budú nasledovať cestoviny :-)
rybarik2
Vznikajúca služba. Ďakujem. Toto mi chýbalo, veľmi sa teším. Zatiaľ som to na žiadnej stránke neobjavila. Ešte raz srdečná vďaka.
rybarik2
Vznikajúca služba. Ďakujem. Toto mi chýbalo, veľmi sa teším. Zatiaľ som to na žiadnej stránke neobjavila. Ešte raz srdečná vďaka.
karci
@kimlo Nepamatate si nazov receptu, ktory to cele sposobil? A aky prehliadac pouzivate?
basqa91
@karci napr. takato: AJAX ERROR
parsererror
Invalid JSON: Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 12781628 bytes) in Unknown on line 0
alebo aj ine... uz som skusala Operu aj Mozillu, vsade mi robi to iste...
janger
Je to fajn! Vdaka. Uz som zacala s presuvanim :-).
orchidea
Skutočne výborný nápad, teraz už budem mať v receptoch poriadok. Ďakujem, dobre ste to vymysleli.
tomas
2-3 ľuďom to trochu zblblo, už sme objavili chybu, ak to niekomu ešte zblblo trochu, nech pošle e-mail so svojou prezývkou (e-mailovú adresu nájdete na spodku svojej kuchárskej knihy)...
tomas
@janazjarku a všetko prebehlo v poriadku? preistotu sa pýtame prvý deň či to niekomu nezblblo.
babi
veľká vďaka redakcii, , je to perfektné, veľmi si vážim, že sa snaží redakcia vychádzať v ustrtí nám Vareškárom, veľmi si to cením, práve som si roztriedila recepty a išlo mi to ako po masle, žiadne problémy. Ešte raz vďaka, ste SUPER
kimlo
@karci je to recept č.10724 Cvikla a la Slabakovci, prehliadač mám Firefox.
jarina
Konečne mám roztriedené receptíky a je to supééééér...