Rôzne

Krásne sviatky

brambora - fotkabrambora, 23. decembra 2014

Prajem krásne sviatky vianočné všetkým známym aj neznámym varecháčom. Prežite ich v kruhu svojich najbližších, hlavne v zdraví, pokoji a láske.
S mojou rodinou vianoce trávim každoročne u mojich rodičov (nech nie sú sami), takže u nás doma ani nemáme vianoce, ani stromček, ani výzdoba, len trochu napečené. :D Takže osobne ani nepociťujem čaro vianoc, ani sneh vonku, ani poriadna zima... Takže u mňa ani predvianočný zhon nebol, ani umývanie okien. ;)
Neberte preto všetko príliš vážne a majte pohodu po celý čas a úsmev na perách.
Všetko dobré Vám praje Andrea.

@zareaguj


Diskusia k téme

tiginko
@brambora prajem ti krásne prežitie Vianočných sviatkov, nech si kdekoľvek. Hlavne nech nie si sama, lebo v tom prípade musia byť asi veľmi smutné. Raz keď nastane čas, budeš tvoriť a tráviť Vianoce v kruhu tvojich najbližších a uvidíš, že to bude mať svoje čaro. Niekedy to vyzerá, že je to zbytočne vynaložená práca, zhon, priveľa energie a času. Ale nakoniec sa ti celá námaha odmení krásnym úsmevom, spokojnosťou a žiariacimi očami tvojich detí a milovaných ľudí. Stojí to za to, ver mi :-)
elixir
@bramborka krásne Vianoce aj Tebe, veľa lásky, zdravia a pokoja... :) Ja tento rok ostávam cez vianočné dni tu v Nemecku, pripravujem slovenské Vianoce pre milého a jeho rodinu, také aké bývajú u mojich rodičov každý rok... tak snáď sa im budú páčiť. :) Dnes som väčšinu dovarila, koláčikov som napiekla tri druhy po troche, veľa ich nepojeme. Už sa len teším na zajtra večer. :)
eviana
Všetkým varecháčom - prispievateľom, čitateľom a samozrejme aj celej redakcii prajem krásne Vianoce - nech Vám nič nechýba, čo Vás robí spokojnými, usmiatymi a šťastnými... nech pokoj a láska naplní Vaše domovy i srdcia... a nech to v nás všetkých trvá minimálne do tých budúcich Vianoc ;)


elysa
aj ja sa pripájam, a prajem všetkým krásne a pokojné Vianoce...
amia
Prijemne prezitie vianocnych sviatkov a do Noveho roku 2015 pevne zdravie, radost a pohodu prajem kolektivu Varechy a vsetkym varechacom!
1x amia
janara
Všetkým varecháčom prajem krásne sviatky !!
sany11
Šťastné a veselé Vianoce prajem všetkým : )
julko
Všetkým krásne a požehnané vianočné sviatky
evanaaa
Pripájam sa aj aj so svojim prianím krásnych sviatkov, aj keď trochu neskôr, ale ešte zostáva pár dní, keď sa človek raduje a v kruhu rodiny vníma sviatky ako niečo na čo sa väčšina z nás teší po celý rok. Hlavne, aby sme boli zdraví a potom budeme aj šťastní a tiež, aby ten nasledujúci rok nebol horší ako tento, ale ešte lepší - podľa možnosti. A milá @brambora , to čo píšeš je podobné aj u nás - sme len dvaja, nepiekla som nič (možno ešte ku koncu roka niečo spravím, dia) večera bola len taký základ, takže žiadne prejedanie sa, ako to všade spomínajú, ani zdobiť sa mi veľmi nechcelo, ako po iné roky, len tak trochu, dokonca ani náš malý stromček som nevytiahla, len ak by som vedela, že niekto príde, pootm by som sa posnažila. A dokonca 24.12 sme ani TV nezapli......ale sviatky sú sviatky, každý ich vnímame ináč. Ja sa teším len ak vidím, že moji blízki sa majú dobre a to mi stačí.