Rôzne

Korbaciky

jarmila01 - bez fotkyjarmila01, 26. mája 2012

ahojte mohli by ste mi este poradit nejaky dobry recept na syrove
korbaciky kde je taky podrobnejsi popis receptu (bez syridla) ak je
taky nejaky :)) Dakujem vopred

@zareaguj


Diskusia k téme

jarmila01
Sovka62 preto bez syridla lebo ho nemam kde kúpiť a objednať je drachsie. Neboj sa neviem o tom že by malo nejake škodlivé vlastnosti. ;-)


bobo1
mlieko sa dá zakľagať aj octom ale nie je to to pravé, nákdi si na googli je tam jeden dobrý internetový predaj sada pre domácnosť na výrobu syra je tam syridlo, chlorid vápenatý, košíček na syr, teplomer, hrudiarka stojí cirka 10 eur, ja si to vyhľadávam takže napíšem výroba syra.
kelsulka
bobo1, už som aj objednala a teším sa na môj pokus, ďakujem za radu
medulienka122
Jarmilka, škoda že neviem, kde bývaš, mohla som ti poslať syridlo za darmo, mám ho veľa a musím ho rýchlo spotrebiť. Mňa to už prestáva baviť robiť syry.To "veľa" je asi tak 1,5dcl...
jarmila01
medulienka122: ahoj no ja som si chcela aj objednat ale to by vyslo draho a za to si mozem aj kupit...No a to aj ja som sa toho bala ze ked si objednam a bude toho vela ze to nespotrebujem a vyhodi sa to...Ak ho nepotrebujes vedela by si mi ho poslat ak ho este mas?
medulienka122
Jarmilka, nič som nedostala, ale máš predstavu ako by som to mala poslať? Je to máličko, asi ako fľaštička od kvapiek napr. do očí. Skús ešte raz ten email.
jarmila01
medulienka122:prosim ta mohla by si mi ty napisat prva na email: jarka464@gmail.com lebo ja som ti písala asi 2 spravy :) len skoda ze ti neprisli..dakujem
rulik
syridlo som videl v predajni bryndziarne vo Zvolenskej Slatine