Ahoj. Ja som jedla z konského mäsa rezne , boli super, trošku sladkasté mäso. Doma sme robievali klobásky z konského mäsa, ale miešali sme ho s bôčikom. Nemali chybu... hlavne keď sa už dobre vysušili.
@zareagujAhoj. Ja som jedla z konského mäsa rezne , boli super, trošku sladkasté mäso. Doma sme robievali klobásky z konského mäsa, ale miešali sme ho s bôčikom. Nemali chybu... hlavne keď sa už dobre vysušili.
@zareaguj
...som jedla.....
neviem prečo, ale s pribúdajúcim vekom nemôžem jesť čoraz viac vecí ... napríklad pstruhy ... keď ich umývam (sú kúpené a vypitvané) čo najrýchlejšie musím odfikúť hlavu (bože, tie ich oči) a naši ma za to hrešia ... vôbec nejem, ani nekupujem teľacinu, jahňacinu ... a tak ... synovi som zarhla pečenie malého prasiatka ... a vraj aká je to mňamka ... :) nie som vegetariánka (ale spejem k nej ...) len u mňa v kuchyni nič nesmie mať OČI ...
ale konskú salámu som tiež voľakedy dávno jedla ... tatko ju pravidelne kupoval v Čechách ...
No a "rybacie oči", som 30 rokov rybár a verte, že pre väčšinu rybárov nie je potešením zabiť rybu. Väčšinou ich aj tak púšťam, ale keď už - tak to urobím rýchlo a s vedomím, že ak nie ja tak niekto iný a možno trpia pri tom viac. Mám rád rybie mäso a "rybacie oči" beriem ako výzvu aby sme si vážili čo príroda dáva – je toho stále menej a menej.