Kedy ste naposledy boli v reštaurácii a mali tam jedlo o ktorom ste si povedali, tak to stálo za to? To bolo úžasné, tu sa ešte určite vrátim. Prečo je to len priemerné a podpriemerné jedlo, ktoré by sme si doma uvarili lepšie, z kvalitnejších surovín a omnoho lacnejšie? Prečo už dlho nepočúvame od známych, bol som v tej a tej reštaurácii a fakt jedlo na úrovni. Prečo nedostanem Cézar šalát, keď uvádzajú že je to Cézar šalát a nenájdem v ňom ani len rímsky šalát, ani parmezán a o sardelkách a dijonskej horčici ani nehovorím. Prečo myslia, že keď namiesto parmezánu použijú lacný syr, tak si nikto nič nevšimne? Prečo proste ak už obetujete peniaze a chcete niečo výnimočné a nechcete zaplatiť 100 eur za večeru, tak dostanete na tanieri len sklamanie. Aké sú vaše skúsenosti? To naozaj bude len toľko reštaurácií spočítaných na prstoch jednej ruky, kde varia z čerstvých surovín, jedlá, ktoré vás tam budú lákať prísť aj druhý, tretí , štvrtý krát . . . Aké máte skúsenosti vy?
@zareaguj
Netvrdim, ze je to tak vsade, ale toto je moja skusenost.
na ziadnej dovolenke problem nemam napriek tomu ze som urcite neoblubeny host kvoli zdravotnym problemom ale vzdy sa aspon snazia vyjst v ustrety, u nas nie.
www.kolkovna.sk/index.php?show=menu&place=19...
Kolkovna River park presla zmenou majitelov zaciatkom roka, lebo sa zacala zhorsovat kvalita. Po zmene som tam este nebola. Ale na kolkovnu Eurovea som nepocula zleho slova este.
keď sme tam a už je nejaká slávnostnejšia príležitosť
A znovu zopakujem, čo som už na Vareche napísala viac razy. Bryndzové halušky nie sú pre zahraničné návštevy vhodným jedlom, možno by sa im dali ponúknuť ako rarita v rámci viacerých chodov, ktorú môžu a nemusia ochutnať. Ale chutnali by neradi, ver mi, mám to vyskúšané.
tak som zas o niečo múdrejšia :)
Vždy mi chutilo v motoreste Hron pri Zvolene. Haluštičky chutne drobne nasádzané, bryndza akurát a k tomu výborné baranie klobásky.