O Varecha.sk

Kedy je to reklama?

zlomok - fotkazlomok, 6. novembra 2017

Vážená redakcia,
moju diskusiu ste snaživo zmazali, tak vás prosím o vysvetlenie. Keď v popise receptu pod fotografiou uvediem svoju webovú stránku, ktorá ponúka aj predaj istého výrobku je to reklama v ponímaní Varecha.sk?
A tiež ma zaujíma či vo videu na svoj recept môžem ukazovať svoje vlastné kuchárske knihy, ktoré sú už v predaji. Je tento spôsob považovaný za reklamu na Varecha.sk?
Bol by som rád, keby ste moju diskusiu nezmazali, ale na ňu odpovedali, veď nikoho neuráža a je faktická.

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
Dobrý deň,
kvôli Vašej predchádzajúcej diskusii sme Vám napísali na Vašu mailovú adresu, ktorú ste uviedli pri registrácii. Mail sa nám však vrátil ako nedoručený. Zadaním nesprávnej mailovej adresy ste nás odstrihli od možnosti s Vami komunikovať. Čo sa týka Vašej otázky - kvôli jej zodpovedaniu čakáme na vyjadrenie kompetentných. Pekný deň s Varecha.sk.
tomas
Pekný deň @Zlomok.
V minulosti bolo zopár problémov, keď si používateľka propagovala eshop prostredníctvom (inak celkom dobrých) receptov. Vtedy obchodné oddelenie vydavateľstva, ktoré zastrešuje aj portál Varecha.sk malo s tým zásadný problém. A museli sme zablokovať používateľa. Ja som vtedy nesúhlasil, že rovnakým spôsobom si časť Varecháčiek v budúcnosti možno bude propagovať vlastnú knihu. Asi by sme mali spraviť verejný úzus, aká propagácia je nemiestna, a aká bude tolerovaná. Tieto pravidlá spíšeme a zverejníme.
zlomok
@Redakcia (6.11.2017 10:50)

Mailovú adresu si prekontrolujem, ale od možnosti komunikovať som vás neodstrihol, priložená diskusia vás priam vyzýva ku komunikácii. Prečo komunikovať mailom, keď je tu verejná diskusia?
zlomok
@Tomas (6.11.2017 11:10)

Ale zatiaľ je pravidlom, že neplatená reklama je zakázaná a teda podľa nej by sa zatiaľ malo v týchto prípadoch postupovať, inak je to neseriózny prístup zo strany Varecha.sk.
zlomok
@Leaela (6.11.2017 20:30)

To mi neprekáža, aspoň majú možnosť ostatní posúdiť tvoje IQ, najprv si prečítaj komu ju určená diskusia, ak to máš čím pochopiť.