Kuchyňa a vybavenie

Kávovar Phillips

latte - bez fotkylatte, 18. decembra 2012

Ahojte, viem, ze sa tu uz popisalo o kavovaroch a kave ale mna by zaujimalo ci mate niekto konkretnu skusenost s kavovarmi Phillips Saeco ( www.mojezdravi.org/)...
neviem skopirovat tu linku s tymi kavovarmi. Stale neviem kolko by som tak mala investovat do dobrej "masiny", ci by toto bola dobra volba.
Dakujem za nazory. Ked nic ine tak ho skusim vyhrat :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

bubaya
Pozerám, že ti nikto ešte neodpovedal. Nedá sa mi otvoriť ten link, ale podľa gúgla vyzerá ten Saeco ako riadny kávovar, ktorý melie kávu, pení mlieko.....S týmto konkrétne nie, s DeLonghi, ale ten princíp je taký istý. Ak je to ten plnoautomatický, tak to je veľký stroj, tam nasypeš zrnká, naleješ vodu, a potom už len nastavíš množstvo vody, akú silnú kávu chceš, raz za čas to odvápniš a vysypeš suchú kávu. A len si užívaš vynikajúce, voňavé napenené presso.
Ja mám teraz malý Kenwood a len poloautomat, bez mlynčeka. Iné sa mi na linku nezmestí. Ale mám extra mlynček a kávu si každý druhý deň nameliem. Je s tým trochu viac roboty, ale kvalita kávy je taká istá.
Nekupuj lacný stroj, dobrý kávovar poloautomat pod 100 nie je, a automatický 400 najmenej. Ak teda nieje v zľave.
Dúfam, že to nie je kávovar na kapsle, lebo v kapsliach okrem tej na espresso je instantná káva, sušené mlieko, arómy, speňovače, a leží to tam rok, dva.
Ak miluješ dobrú kávičku, tak Ti môžem kúpu kávovaru vrelo doporučiť.