Rôzne

Jen pozdrav.

klukodvody - fotkaklukodvody, 31. októbra 2016

Přátelé moji milí ani nevíte jak moc se mně stýská po Vaší společnosti. Ale bylo mně hodně úzko a snad se vrátím k Vám. Je škoda, že nejsou zážitky a tohle sem moc nepatří. Snad mně to všichni odpustí, chceme Vás alespoň pozdravit.

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
Mily @kluky , myslim , ze nam vsem se bude take styskat po tvojich receptech a tvoji mile spolecnosti vcetne tvoji "druhe casti"- manzelky, kterou si sem tam pripojil k pozdravum pro nekt. varechacky.
At se ti dari a muzes se brzo vratit sem, do nasi varechacske rodiny. Posilam pozdrav na moje mile ZNOJEMSKO a hlavne vam obema.
1x jansam
sovka62
Milý @klukodvody , iste máš dôvod na úzkosť, niekedy sa obloha zamračí tak, až neveríme, že ešte môže zasvietiť slnko. Ale nádej a prítomnosť priateľov dokážu veľa, tak som rada, že si sa ozval, aby sme ti mohli vyjadriť podporu a poslať pozitívnu energiu, hádam trochu pomôže.
Zážitky nájdeš, ak na hlavnej lište klikneš na "Články", potom ich uvidíš. Takže tu sú, len dobre schované,, doteraz som nepochopila prečo.
veronikkka
ahoj milý @klikodvody a paní Saška, jako povzbuzení Vám oběma posílám Vaše heslo: "Nikdy se nevzdávejte!!!"
přijdou i lepší dny, přeji Vám to oběma celým svým srdcem!
veronikkka
ahoj milý @klukodvody a paní Saška, jako povzbuzení Vám oběma posílám Vaše heslo: "Nikdy se nevzdávejte!!!"
přijdou i lepší dny, přeji Vám to oběma celým svým srdcem!
radost
Milí"trpiaci"...
aj nás teraz navštevuje bolesť..trápenie..strach..
no nevzdáme sa..veríme,že bude lepšie..
kde je vôľa,tam je cesta..
my-všetci-sme z tuhého cesta..
želám pokoj v duši..úsmev nech nám sluší..
i vás na Morave objímam..pozdravenie posielam..
vydržať..!!
:-)
ivkamatko
Ahojte, asi máte nejaký problém, ale verte, že na všetko existuje liek. Každá rodina má nejaký problém, niekto sa s tým prizná, niekto nie. Ja som zdravotná sestra, pracujem v odvetví, kde každý potrebuje pomoc. A niekedy je ľahšie pomôcť fyzicky, ako psychicky. Ja veľmi rada pomôžem, možno iba slovom, radou.
rela
"Jednou je hůř, jednou je líp, život tě nejednou povznes i skříp.
Jednou jsi nic, jednou jsi král, zbýva jen jediné - táhnout to dál"
Želám Vám obom, aby sa všetko čo najskôr v dobré obrátilo - Rela
monty469
Mily @Kluku
Z celeho srdca vas oboch pozdravujem. Verim, ze vsetko sa na dobre obrati a obaja sa zotavite a este dlho si budete uzivat spolocne chvile. Ved aj Boh v biblii spomina slovo ver 365 krat. A nehovori to len tak. Tvoja viera ta uzdravi a nadalej nas budes zasobovat svojimi skvelymi receptami. V zivote pridu aj tazsie chvile, ale s milujucim partnerom a hlavne vierou v Boha to vsetko zvladnete
monty469
Myslime na vas a pozdravuje vas cela moja rodinka. Mate nasu podporu hoc len na dialku :-) Skore uzdravenie ti prajeme z celeho srdca
haji
@Monty469 (1.11.2016 12:03)
Přidávám se k Monty, líp bych to nenapsala! Krásné pozdravení tobě i paní Saše, brzké uzdravení oběma a ať tě Varecha "táhne" častěji, už se moc těším na tvé recepty, milý @Klukodvody !!
kukulienka71
Vďaka za pozdrav, milý @klukodvody , aj tvojej milej manželke, nech vám zdravie slúži a neopúšťa vás optimizmus, nádej!
Pred pár týždňami sme doma prežívali dramatické chvíle, nikomu ich neprajem. Bojovali sme asi dosť silne, pretože dcéra cez skype predvčerom vyhlásila, že nikdy by si nepomyslela, že babku ešte po tých stavoch uvidí chodiť a usmievať sa:-)
Ja verím, že aj u vás sa všetko na dobré obráti, len to chce čas a silnú vôľu;-)
siisa
Prajem Vám obom skoré uzdravenie a potom šup do kuchyne a vyvárať dobrotky s ktorými nás tu potešíte :)
janger
@klukodvody , ja som uz parkrat rozmyslala, ze kde si, kde su tvoje recepty...Nastastie si sa zase ukazal. Nepis, ze SNAD sa vratis, URCITE sa vratis medzi nas. Ved si tu aj teraz. Ved aspon na chvilu. A vidis, myslime aj my na teba, tak nech ti aj to dodava silu. Ak chces a mozes, podel sa s nami o svoje starosti, so svojou bolestou, potom to clovek lahsie znasa... My tu mame take prislovie, ze "bolest, ktoru zdielame s inymi je polovicna bolest a radost, ktoru zdielame, je dvojita radost". Prajem tebe a aj manzelke vela sily, pozitivnej energie. Drz sa! Pozdravujem tam, do daleka...
mesiar50
Vďaka priateľu.
Nech k Vám obom ,,letí "môj srdečný pozdrav z môjho rodného mesta a zároveň želám skoré uzdravanie.
dosa
... chybas tu, ale uz dlhsie so svojimi vybornymi receptami - prajem skore uzdravenie a urychleny navrat....
sara8
Milý @klukodvody , toto ročné obdobie v nás budú úzkosti a nepokoj aj v čase našej relatívnej pohody. Verím, že ako sa k tomu pripoja aj objektívne dôvody nie je Ti práve naj. Posielam veľa dobrej energie a ako vidíš, nie som sama. Verím, že táto "varechácka dobrá energia" letí až k Tebe na prekrásnu Moravu. Srdečne zdravím Tvoju celú rodinu a prajem pohodu a kľud duše.
cesminaz
Mily @Klukodvody v poslednom case som aj ja na teba myslela,ze kde vlastne si a co je s vami :-) Je pekne od teba,ze si sa ozval.Neviem sice co vsetko vas trapi,ci je to len zdravotne,alebo su v tom aj ine veci..No hovori sa,ze vsetko ma svoj dôvod aj ked to v tejto chvili možno nevidime.A vsetko ma svoj čas.Nikdy nieje tak zle,aby nemohlo byt horšie a nikdy nieje tak dobre,aby nemohlo byt lepšie :-) Viem velmi dobre,ze to vsetko akceptovat a prekonat,stoji vela sil a namahy..A preto vam obom želam všetko dobré a posielam srdečny pozdrav :-)
klukodvody
Moc děkujeme za krásnou podporu která pomáhá i teď, kdy už je mnohem lépe. Jsem téměř po všech zákrocích a vyšetřeních. Vypadá to tak, že to co hrozilo není. Díky Bohu a podpoře všech, kteří to věděli a i těch, kteří si jen vzpomněli. Hlavní oporou samozřejmě byla moje milovaná manželka, která měla větší strach než já a viděla mně hned po zákrocích a u mně to byla spíš lítost, že tu zůstane sama. Ale Bohu díky snad to končí. A také jsem zjistil, že mám nafocené nějaké recepty které jsem udělal předtím. Teď je pro mně vrchol blaha suchý rohlík, nebo suchý brambor a to se přidávat nemusí. Tak ještě jednou děkujeme z celého srdce všem.
terinka55
Srdečné pozdravenie s prianím sily a optimizmu v lepšie časy. Zdravie je dôležité, ale láska a spolupatričnosť to zvládne. Hlavu hore, nie si na trápenie sám!!!!!
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Prajem skoré uzdravenie a zotavenie po náročnom období a optimistickú myseľ, ktorá veľmi pomáha. Psychická pohoda je záruka dobrej fyzickej pohody.
izabella929
@klukodvody , prajem vám obom , aby sa všetko zlé napravilo na dobré...veľa sily a optimiznu posielam pre vás a držte sa prosím nad vodou..každý z nás má ťažké chvíľky, ale viera k Bohu nám dáva silu ísť ďalej..Prajem vám obom z celého srdiečka veľa sily a skoré uzdravenie..teším sa na tvoje recepty a držím palce..)
pudlik
Super recepty sem davas,si stara skola.Prajem to vela pozitivnej energie a zdravia.Tesim sa na tvoje dalsie recepty.
jozka2
Drzim ti-vam palce nech sa z toho skoro dostanes,hlavne pozitivne mysliet a nevvzdavat sa.Presne pred rokom 14.12.som prezila necakany sok zo straty mojho manzela.Je velmi tazke naucit sa byt sam,preto prajem skore uzdravenie.
1x haji
aroooo
Už dlhšie rozmýšľam, kde si , že tu nie je od teba už dlho ani čiarka. Dnes som sa dala do pátrania, že dám v rámci diskusie otázku čo sa deje a našla som tento Tvoj odkaz. Neviem čo sa stalo, asi nejaké zdravotné problémy ale ani tu sa netreba vzdávať, keď píšeš že si na suchých rožkoch. Treba vydržať a tešiť sa na chvíľu, keď bude na tanieri aj niečo lepšie. Viem, že takému skvelému kuchárovi je to ťažké,ale taký majster ako Ty by aj ten rožok mohol nejako chuťovo v rámci diéty vylepšiť, čo Ty na to? No keď nie sú recepty, čo keby si pokračoval vo svojom písaní, veľmi rada som čítala Tvoje články, skrátil by si si tento momentálne nepriaznivý čas, myseľ by sa zamerala na niečo iné a určite lepšie. Držím Vám obom palce, nech je to čím skôr lepšie.
klukodvody
Pokud sem ještě někdo koukne, tak moc děkujeme za podporu a už se to lepší a připravujeme se na návrat. Pro Arooo tak já se pokusím zase něco napsat.
1x haji