Rôzne

Horoskop .

stefanm - fotkastefanm, 31. augusta 2013

Spracoval som pre vás gastro-zdravotný horoskop na obdobie : jeseň – zima a verím , že sa vám z neho nič nevyplní !!Pridal som ho tu preto , lebo v každom časopise je horoskop a ja stále obdivujem ich autorov ako dokážu vymýšľať také voloviny a obdivujem ľudí ktorí to berú vážne . Vymyslel som štyri nové znamenia tak sa pobavte !!!

Narodení v mesiacoch január – marec : znamenie Lenivec .
Vstupom do jesenného a zimného obdobia sa zmenia aj vaše gastronomické návyky . Prestane vás baviť varenie , zleniviete a budete uprednostňovať stravu dovážanú donáškovou službou a vo väčšej miera využívať fastfoodové špeciality . Prejaví sa to na celkovej hmotnosti vášho tela ale s prispením diét a sebatrýznenia hladom sa ako-tak udržíte v takej kondícií , že na vianočný stromček sa vám na tretí pokus podarí na jeho vrchol osadiť ozdobnú kópiu bez pomoci iných . Odporúčam vám aby ste si včas zabezpečili poukaz na kúpeľnú liečbu do Bardejovských kúpeľov kde sa vám v jarných mesiacoch budúceho roka podarí , aspoň čiastočne , zregenerovať degenerovaný žlčník .

Narodení v mesiacoch apríl – jún : znamenie Nadrbanec
Nebezpečenstvom pre vás v období jeseň - zima je zmena charakterových vlastnosti . Začnú sa u vás prejavovať sklony k závisti . Závidieť budete všetko a každému . Ale hlavne ľuďom ktorí si budú , pri vašej spoločnej návšteve reštauračných zariadení , objednávať rôzne druhy rezňov a fašírok . Sľub , ktorý ste si dali na začiatku roka : „Nikdy viac vyprážané jedlo“ , a ktorý s vypätím posledných síl stále dodržujete , dostane v tomto období silné trhliny . Tajné ujedanie Viedenského rezňa neospravedlní ani vami vykonaná svätá predvianočná spoveď a budete za to potrestaný zákazom konzumácie sviatočného vyprážaného kapra a zemiakového šalátu . Útechu skúste hľadať v zmene prístupu k návštevám krčmy . Kľudne si zájdite na poldeci , uľaví sa vám a následne , keď vás doma uvidia nadrbanu/ného , aj vášmu blízkemu okoliu .

Narodení v mesiacoch : júl – september : znamenie Zákuskojed
Predčasné odumretie chuťových pohárikov na korení vášho jazyka vás dovedie do stavu na pokraji bdelej kómy . Zapríčiní to prudký pokles konzumácie zákuskov , šľahačkových pohárov a lahodných presladených ovocných koktailov . Prechod na stravu ktorá sa skladá z ovocia a čerstvej jesennej zeleniny vo vašom organizme spôsobí šok ktorému sa dá zabrániť iba zvýšenou konzumáciou kvalitného , zemou voňajúceho a zem obsahujúceho , burčiaku . Ten obnovy vaše chuťové kanáliky natoľko , že vám koncom roka zase začnú chutiť vaše obľúbené zákusky a torty a váš život sa vráti do normálnych koľají . Nepodceňujte silu rafinovaných cukrov a doprajte ich vášmu organizmu .

Narodení v mesiacoch október – december : znamenie Jednohubkár
Postávanie v čapici , s hrubým šálom okolo krku a v rukaviciach po ktorých vám steká masť z „Laci pečene“ , pri stánku s občerstvením na vianočných trhoch , sa bude odohrávať už len vo vašich snoch ! Realita bude iná . Z dôvodu zistenia nadmerného stavu cholesterolu v tele budete mať zakázané konzumovať všetko , čo doteraz obohacovalo váš jedálny lístok . Život na rožkoch pána Grahama , „Pražskej šunke“ a bez tlačenky , klobásy a slaniny vás dovedie na pokraj šialenstva a len nová známosť s bohatým vegetariánom vám umožní naštartovať nanovo svoj život a vykročiť správnym smerom . Ale pozor na zradné „Silvestrovské jednohubky“ s kaviárom , olivami a lososom . Len výdatným zapitim fľašou kvalitného šampanského zabránite návratu hladiny cholesterolu nad číslo šesť !

@zareaguj


Diskusia k téme

marianne
...no mala by som asi zacat hladat toho bohateho vegetariana,neviem ci nepodam ziadost o rozvod s tym masozravcom :-DDD aleboooo to zachani uz len ta flasa sampusu....:-))
evusik
tak ten začiatok sedí úplne presne... lenivec som a občas riadny.... fastfood ale nehrozí, sebatrýzniť hladom sa nechystám aj keď by nezaškodilo, vianočné ozdoby vešia manžel a kúpele by veru bodli...
sovka62
Veď nech mi toho kapra zakážu, prežujem, aj tak ho nikdy nejem.
sovka62
Čaro nechceného, stále o jedle, aký div, že napíšem prežujem namiesto plánovaného prežijem.
rela
Som skutocne zakuskojed, z tej cerstvej jesennej zeleniny by som ochorela. [nemam slovensku klavesnicu, tak pardon].
tothka
Nuž teda ja mám doma lenivca, ako dobre že som zákuskojed a tak mám nervy dobre obalené nielen od tých zákuskov. Celkom si sa trafil, hádam začnem veriť na horoskopy.
arasidka
Až tak vo mne heglo!!! Ja, ktorá alkohol celý život pokladám za najhorší vynález ľudstva sa teraz dozvedám, že som narodená v znamení "Nadrbanec". TAK TOTOK SA DÁ PREŽIŤ LEN JEMNE PODPITÝÝÝ... !!!
arasidka
No a ešte dodávam, že som včera na FOOR TV počula jednu úžasnú múdrosť: " Alkohol neny metla luctva... alkohol je PES, no a pes je najlepši kamarát človeka ."
manya
bodaj by si mal pravdu, aby sa nič nevyplnilo, ale v mojom prípade to presne sedí, ako v horoskopoch - dobré ma obíde a zlé sa vyplní na 200%, takže horoskopy nečítam, ale moje kolegyne sa v tom vyžívajú a som informovaná dostatočne.